BTC
% 1h
0.05
% 24h
0.40
% 7d
7.60
BTC
USD
8,104.3
EUR
7,317.4
NOK
74,072

BTC
% 1h
0.05
% 24h
0.40
% 7d
7.60
BTC
USD
8,104.3
EUR
7,317.4
NOK
74,072

Bitcoin entusiaster klager: ‘Jeg burde ha kjøpt mer’

Den enkleste oppgavene man kan gjøre i trading er å se på et historisk kart og konkludere i ettertid på hva man burde ha gjort. Det begynner å bli en trend blant folk som handler kryptovalutaer hvor vi ser flere og flere roper ut i sosiale medier:

«jeg burde ha kjøpt mer»

Cointelegraph bestemte seg for å undersøke om medlemmene i krypto-samfunnet er rammet av «Jeg burde ha kjøpt mer» syndromet. Følelsene til medlemmene var basert på en blanding av prokrastinering , frykt og troen på Bitcoin. Prokrastinering betegner å utsette eller forsinke noe man har bestemt seg for å gjøre, også kalt for utsettelsesatferd.

Prokrastinering: Vent og se

Joe Shepherd fra Colorado mener at han gikk glipp av gevinstene på en prisøkning grunnet prokrastinering og sa følgende:

«I wish I had bought 100 coins when it was $40 when I first learned about it from an African friend. I guess it is too late now since I resorted to the wait and see approach.”

Grunnleggeren / utvikleren av Bitcoin Tracker, David Desantis sier han kjøpte nok, men endte med å bruke det til noe annet. Da spørsmålet ble stilt ham, var dette hans svar:

«Yeah well, of course, but I wish I hadn’t invested them all away. At least I kept a few in my wallet.»

Frykt for det ukjente

Frykten for å kjøpe noe man kanskje ikke helt forstår er tilstede blant mange. En person som skylder på seg selv for å ikke kjøpe mer er John Wainaina Samon Karanja av BitHub Africa, en blockchain startup i Nairobi. Han mener at teknologien er på en veldig tidlig fase og frykten for om teknologien skulle overleve vant denne runden.  Dette var svaret fra John:

«I think people should not risk more than they are willing to use. The technology is still experimental but apparently becoming more resilient by the day. Having just 1-3 Bitcoin is more than enough, even for people who are confident.»

Altcoins

Alexandro Colorado, en programvareutvikler, IT-konsulent og bosatt i Cancun, Mexico, sa at han er irritert på seg selv for at han ikke kjøpte mer og mener at det er for mye fokus på Bitcoin alene:

«I think people should talk more about the other Altcoins like Steem, Grantcoin, SolarCoin, NEM, etc. It always gets tiring talking about Bitcoin and Ethereum.»

Mange eksperter tror at Bitcoin kommer til å bli sett på som «Store of Value» og dette kommer til å drive opp prisen i 2017. Dette er bare en begynnelse.

Artikkelen er hentet fra Cointelegraph

Forrige

Neste