BTC
% 1h
0.08
% 24h
1.38
% 7d
6.38
BTC
USD
10,876
EUR
9,245.5
NOK
100,834

BTC
% 1h
0.08
% 24h
1.38
% 7d
6.38
BTC
USD
10,876
EUR
9,245.5
NOK
100,834

Et raskt blikk på noen spennende prosjekter

Det er enkelte coins og tokens som har klart seg virkelig bra den siste tiden, det er også grunn til at enkelte kanskje kan virke litt glemt?
jeg vil gjerne ramse opp, helt enkelt noen av de jeg ser stort potensiale i fremover. Teknologimessig mye snadder i denne listen.
Det er også tatt noe hensyn til gode innganger som du kan lese her.

ADA
Cardano er en decentralisert og offentlig blockchain og kryptovaluta prosjekt.  Med åpen kildekode. Cardano utvikler en smart kontrakts plattform som søker å levere mer avanserte funksjoner enn noen tidligere utviklet protokoll. Det er den første blockchain-plattformen som utvikler seg fra en vitenskapelig filosofi og en «forsknings-først» drevet tilnærming. Utviklingslaget består av en stor global samling av sakkyndige ingeniører og forskere Skriver de selv på hjemmesiden. https://www.cardanohub.org/en/home/

Tips på ADA. Denne må vi alle bare ha mer av! Men når er det riktig å kjøpe? Det vil ikke være lett å avgjøre om det vil komme en langvarig dump før de klarer å bevise plattformen sin skikkelig. Men når disse er i mål skal det ikke ha noe å si om du kjøpte i dag… Hvilken trader er du? Ser du etter billigere inngang? Husk at det også kan bli dyrere. Ikke lett den der. Smartest er å følge aktivt med på ADA dagene /ukene fremover.

 

EXP
Expanse.Tech ble opprettet som den første stabile forken til Ethereum. Utført av en av de tidligste blockchain utviklerne og kryptovaluta entreprenører der ute, Christopher Franko! Medstifter James Clayton er også grunnleggeren av «Cryptocurrency Collectors Club, (CCC)», som er den største og mest populære Cryptocurrency-gruppen på Facebook. Dan Conway, en annen blockchain ekspert med lang erfaring, er på laget som den tredje grunnleggeren.

Det som er heldig med EXP er at den er på billigsalg! Dette er godis, hvis vi ser på bilder under:

Jeg har selv noe kontakt med Expanse Teamet, og de klarer nesten ikke holde seg av entusiasme for hva de vil vise frem i 2018. Jeg får selvfølgelig ikke vite noe, selv om jeg prøver å grave etter litt ekstra info. Det er ikke et helt typisk team, og ikke en helt typisk inngang. Dette er min julegave til meg selv.  https://www.expanse.tech

 

POWR
Power Ledger er en blockchain-basert peer-to-peer energi trading plattform som gjør det mulig for forbrukere og bedrifter å selge sin overskytende solkraft til sine naboer uten mellommann.
Power Ledger-systemet sporer generasjonen og forbruket av alle handelsdeltakere og avgjør energibransjen på forhåndsbestemte vilkår og betingelser i nær sanntid. En bruker mottar bare en registrerings-e-post fra deres applikasjonsverten, de klikker på en kobling som tar dem til Power Ledger-plattformen der de oppretter brukernavn og passord. Det er det, når de er logget inn, kan de se strømforbruket og alle sine P2P-transaksjonsdetaljer.

 

EOS
EthereumOperativeSystem

Når det gjelder EOS så er jo det et sinnsykt prosjekt i seg selv. EOS.IO Testnet er på plass. Skalerbare, desentraliserte applikasjoner kan nå bygges og testes i et offentlig miljø. Dette vil ila 2018 ta helt av. Hva koster en EOS i dag? 0.0006421BTC i skrivende stund ca 88 kr pr token.

Selve grafen i seg selv innrømmer i de siste månedene at dette prosjektet kun er på vei opp. Når du kjøper inn eller selger ut er opp til deg selv men jeg? Jeg holder hvertfall til den koster tusen NOK pr token. Også ser jeg på situasjonen.

 

NEO
NEO er et non-profit fellesskapsbasert blockchain-prosjekt som benytter blockchain teknologi og digital identitet for å digitalisere eiendeler og for å automatisere styringen av digitale eiendeler ved hjelp av smarte kontrakter. Neo vil realisere en «smart økonomi» med et distribuert nettverk. 

Når vi ser på dagens pris er det tydelig at det kan hentes inn noe her nå.
Husk:  1 NEO er 1 NEO, og NEO genererer GAS?

 

Data
Streamr leverer et komplett system for å lage ustoppelige dataprogrammer i sanntid, selv uten å skrive kode. Foreløpig pr i dag eies de verdifulle dataene du produserer av store selskaper. I Streamr-nettverket er det ditt, til å bruke og selge som du selv ønsker. DATAcoin-token. https://www.streamr.com/

Noe merkelig graf, men jeg kjøper og holder DATAcoin.

 

COVAL
Circuits of Value COVAL-plattformen implementerer en ny protokoll som heter LAW (Ledger Assigned Wallet), som muliggjør sikker p2p off-chain transport av digitale eiendeler og lommebøker til ethvert brukernavn på ethvert identitetsplattform. De bygger en app som heter Emblem som blir den offisielle implementering av COVAL-plattformen. https://coval.cc

Jeg tenker at denne er noe spennende og at hvis jeg kommer meg inn på 103 satoshi her så er jeg bare fornøyd. Jeg tror de vil jobbe hardt fremover. Jeg kan ikke veldig mye om disse men jeg prøver meg her. En liten slant altså.

TRX
Tronix, TRON er en blockchain-basert desentralisert protokoll som tar sikte på å bygge et verdensomspennende gratis innholds-underholdnings-system med blockchain og distribuert lagringsteknologi. Protokollen tillater hver bruker å fritt publisere, lagre og eie data, og i den desentraliserte autonome formen bestemmer da distribusjon, abonnement og «push» på innhold og gjør det mulig for innholdsskapere å frigjøre, sirkulere og håndtere digitale eiendeler, og danner dermed en desentralisert innholds-underholdnings-økosystem. Peiwo App med allerede over 10 millioner brukere blir den første TRON-kompatible underholdning appen.  https://tronlab.com/en.html

Her har jeg satt markøren før ønsket kjøpenivå. (kanskje litt for lavt?) Det er for risky å kjøpe i dag føler jeg. Følge med å vente på lavere pris. Mulig tålmodighet er nøkkelen her. Men pass også på hvordan det går med den syke veksten den har hatt i det siste.

https://www.sether.io
Sether åpner blockchain opp for markedsførere overalt. De gir åpenhet, dermed pålitelighet, men er isolert fra sosiale nettverk. Sether leverer sosiale nettverks data, intelligent analysert, inn i smarte kontrakter. Integrering av smarte kontrakter i markedsføringsstrategien gir bedriften din en utrolig effektiv og gjennomsiktig publikumdrevet annonsemotor, som igjen gir kundene en ny måte å samhandle med merkevaren din, samtidig som kostnadene for kontroll og overvåking reduseres.

https://singularitynet.io
Den desentraliserte markedsplassen for AI. Fremtiden vil kjøres av AI. SingularityNET lar hvem som helst tjene penger på AI, slik at bedrifter, organisasjoner og utviklere kan kjøpe og selge AI i ønsket skala. Fra skaperne av Sophia Roboten! WOW!

https://solardao.me
Solar DAO skaper en desentralisert plattform som gjør at alle enkelt kan delta i PV-solcelle-anlegg over hele kloden. SolarDAO hjelper til å subsidiere Solar prosjekter på ett nivå med store investorer uten ekstra avgifter på tredje part.

BONUS NORSK, PRE-ICO – Med utenlands oppmerksomhet. (ICO 1.april 2018)

Registrer deg på Bulltoken her

– Husk!, Ikke spille / gamble / gi bort / bruk opp penger du ikke har / ikke har råd å tape/ ikke vil eller ikke burde bruke.

Forrige

Neste