BTC
% 1h
0.44
% 24h
5.30
% 7d
6.87
BTC
USD
9,619.7
EUR
8,914.5
NOK
89,731

BTC
% 1h
0.44
% 24h
5.30
% 7d
6.87
BTC
USD
9,619.7
EUR
8,914.5
NOK
89,731

Ethereum Classic Pris analyse – ETC/USD

ETC sin pris har nå begynt å vise tegn til at muligens kortsiktig bear trend er over og handles nå for over $25 mot USD. Vi kan se at det formes en kortsiktig stigende trend som viser vei for mer prisøkning de kommende dagene og ukene. Det er sterk støtte på rundt $27 når man ser på 1 timers grafer. Det er mulighet for at prisen korrigeres ned til ca $27. Det er ellers sterk støtte på rundt $25. Merk at dersom vi beveger oss mot bull, så er det store bildet en nedgående trend. Husk å ta profitt!

Prisen på ETC har beveget seg inn mot et såkalt bullish sone mot USD og BTC. Det er stor sannsynlighet at prisen på ETC/USD handles for over 29 USD kommende ukene.

Ethereum Classic til oppsiden

Når ETC begynte å handles for over 22 USD,  økte prisen raskt mot oppsiden. I skrivende stund handles ETC for 31 USD. Det er motstand på ca 33 USD og dersom denne brytes kan vi fort forvente en økning til 35-36 USD.

Så lenge ETC handles for over 25 USD, kan vi forvente å være bull. ETC handles også over EMA 50 på «1 hour chart» som tyder på en videre oppgang.

Vi tar et steg tilbake og ser litt kort på ETC i det litt større bildet. ETC er i en langsiktig stigende trend mot USD og befinner seg på den nedre delen av trenden. Dersom ETC skulle følge sin historiske trend, indikerer dette at det er gode kjøpsmuligheter for ETC sett i et lengere perspektiv. ETC brøt seg gjennom EMA 100 daglig og viser tegn til styrke. Sist gang ETC brøt gjennom EMA 100 daglig, så fikk ETC ny prisrekord på ca 47 USD. Vil trenden og historien gjenta seg for ETC? Det gjenstår å se.

Vi i kryptofinans er bull på ETC og tror at ETC kan nå 42 USD innen 20 februar for deretter å trekke seg tilbake til 30 USD og så videre ned ut året. Vi ser at mange spekulerer i å selge ETC rett før Callisto Airdrop for å sikre seg profitt. Husk at det er aldri feil å ta profitt!

Forrige

Neste