BTC
% 1h
0.27
% 24h
6.02
% 7d
13.30
BTC
USD
12,957
EUR
10,964
NOK
119,631

BTC
% 1h
0.27
% 24h
6.02
% 7d
13.30
BTC
USD
12,957
EUR
10,964
NOK
119,631

Microsoft: on-chain skalering fungerer ikke!

I følge Bitcoinist så har Microsoft konkludert med at såkalte «layer 2» -løsninger er nødvendige for at Bitcoin skal kunne skaleres.

 

I et blogginnlegg fra Microsoft, sa direktør Alex Simons for programadministrasjon ved Microsoft sin identitetsavdeling at «layer 2» skaleringsløsninger, som hovedsakelig involverer Lightning Network, er overlegen i forhold til «on chain» skalering.

Alex Simons skriver:

While some blockchain communities have increased on-chain transaction capacity (e.g. blocksize increases), this approach generally degrades the decentralized state of the network and cannot reach the millions of transactions per second the system would generate at world-scale

Ut i fra dette skrivet ovenfor har det florert med negative artikler mot Bitcoin Cash. Kanskje økt blokkstørrelse ikke er løsningen?

Videre så fortsetter Alex Simons:

To overcome these technical barriers, we are collaborating on decentralized Layer 2 protocols that run atop these public blockchains to achieve global scale, while preserving the attributes of a world class DID (decentralized identity) system

LIGHTNING NETWORK PASSER BITCOIN CASH NODE COUNT

Videre skriver Simons at han er veldig begeistret for å ta på seg en så stor utfordring, men sier det klart at her må det samarbeides i fremtiden. De regner med støtte fra sine alliansepartnere, medlemmer av «Decentralized Identity Foundation» og mange andre partnere i Microsoft sitt nettverk.

Lightning Network har allerede gjort betydelige fremskritt i år, debuterte sin første mainnet-utgivelse og vokste raskt hvor de har inkorporert nesten 2000 noder. Bitcoin Cash nettverket har i skrivende stund 1062 noder.

Det forventes at «layer 2» skaleringsløsninger vil føre til at Bitcoin-transaksjoner reduserer til ca en cent av en amerikanske dollar samt at transaksjonene fullføres nesten på sekundet i fremtiden.

Forrige

Neste