BTC
% 1h
0.34
% 24h
2.16
% 7d
3.08
BTC
USD
10,602
EUR
9,108.6
NOK
101,537

BTC
% 1h
0.34
% 24h
2.16
% 7d
3.08
BTC
USD
10,602
EUR
9,108.6
NOK
101,537

Telegram avbryter mulig ICO

Telegram sendte tidligere ut en pressemelding om at de har et ønske om å samle inn 1,2 milliarder dollar, noe som i utgangspunktet virker utrolig ambisiøst. I kryptomarkedet er dette en absolutt mulighet.

Etter siste rapport fra Security Exchange Commision (SEC) bekreftes det at Telegram allerede har dratt inn over 1,7 milliarder dollar gjennom to private salg. Kildene som kjenner til avtalen sier at selskapet vurderer å kansellere sin offentlige ICO.

Når det er sagt, så kom ikke Telegram med en offisiell kunngjøring vedrørende sin offentlige ICO.

Anthony Pomplian, partner hos Morgan Creek Capital Blockchain utalte seg som følger:

«The goal of fundraising is to gain access to capital to allow a team to build a product and company. It appears Telegram has already achieved their goal so there would be no reason to conduct a public sale.»
Anthony Pomplian, partner hos Morgan Creek Capital Blockchain 

Noe av grunnen til at det kanskje ikke blir noen ICO mulighet her for oss investorer, er fordi det er mye arbeid å kjøre en vellykket ICO samt at de allerede har fått inn ønsket kapital.

Telegram sin egen blockchain, Telegram Open Network (TON), Har ikke blitt bygget enda. Så det er altså ingen som har fått sine GRAMS tokens. Telegram har rett og slett solgt IOUs for fremtidige GRAMS under rammeverket for Simple Agreement for Future Tokens (SAFT). Det betyr som fremlagt av selskapets SEC-skriv, at selskapet selger en sikkerhet, som igjen ikke kan selges til ikke-akkreditert investorer.

Forrige

Neste