BTC
% 1h
0.28
% 24h
1.51
% 7d
12.92
BTC
USD
12,913
EUR
10,922
NOK
119,053

BTC
% 1h
0.28
% 24h
1.51
% 7d
12.92
BTC
USD
12,913
EUR
10,922
NOK
119,053

Hva er en Exodus Wallet?

Exodus Wallet er en software lommebok som gir deg tilgangen til å lagre og overføre flere kryptovalutaer, på en pen og enkel interface. Software lommebøker gir deg tilgang til beholdingen din via skrivebordet. Software lommebøker er mindre sikkert enn hardware wallets som «Ledger» og «Trezor», men fungerer som et godt alternativ til exchanges. Exodus ble lansert Juli, 2016 og er en av de mest populære lommebokløsningene på markedet.

Støtten for nye coins er under konstant utvikling. Lommeboken rommer i dag 30 av de mest populære valutaene, og mange av Ethereum sine ERC20 Tokens. For å finne listen over alle myntene i roadmappet dems, klikk her

Exodus designet er vakkert – enkelt og greit. Designet er godt egnet for folk som aldri har brukt en exchange før. Lommeboken unngår å bruke teknisk sjargong og du kan utføre hver tilgjengelige handling i en enkel, trinnvis prosess.

exodus støtter mac og pc

Hvordan fungerer den?

Exodus klienten er delt opp i tre deler:

  • Lommebok
  • Portefølje
  • Utveksling

Lommeboken er mest sannsynlig hvor du vil tilbringe mesteparten av tiden din. Her kan du se saldo på alle mynter, overvåke transaksjoner, og sende/motta midler. En filtreringsfunksjon hjelper også ytterligere for å holde deg organisert. Generelt en meget god brukeropplevelse.

For å få en oversikt over myntene går du på porteføljelinjen. Enkelt utformet design som viser prosentvis beholding av hver mynt, og verdien utregnet i USD/EUR/NOK.

Exodus er integrert med ShapeShift. Dette betyr at du kan bytte mynter direkte i lommeboken uten å måtte sende dem til en exchange for å veksle. Utvekslingen viser klart beløpet du skal motta i bytte (både i krypto- og fiat-verdier), og spredningen i transaksjonen. Med dette så slipper du å måtte anskaffe deg Bitcoin først for å kunne kjøpe en altcoin.

Exodus går i store lengder for å sikre at det ikke er forvirring når man gjør en handel, noe de får til veldig bra.

Kan jeg stole på Exodus?

Dessverre er ikke Exodus en 100 prosent åpen kildekode, så du vil sette din tillit til utviklerne ved å bruke lommeboken. Imidlertid har CTO, JP Richardson(ta med linkedin), opprettet over 190 open source-biblioteker og er svært betrodd i utviklingssamfunnet.

Dine blokkkjedeaktiviteter er fullstendig kryptert, men er bare beskyttet av et passord. Det er ingen tofaktorautentisering, som utsetter deg for mer risiko hvis du ved et uhell skulle laste ned skadelig programvare. Selskapet anbefaler faktisk at du bruker en annen lommebok med multi-sig teknologi, eller hardwarelommebok (som Ledger) hvis du planlegger å lagre store mengder verdier.

Hvordan er brukerservicen?

Deres supportside har en kunnskapsbase med over 100 artikler som forklarer forskjellige funksjoner, gebyrstrukturer, feilsøking og flere andre generelle emner. Utover en omfattende liste over vanlige spørsmål, innholder mange av de tilknyttede artiklene videoer for å hjelpe deg. 

Hvis du ikke finner det du leter etter i kunnskapsbasen, kan du kontakte supportteamet via e-post. Anmeldere som har delt opplevelsen sin, sier de blir besvart raskt, og at selskapet arbeider flittig for å løse problemene helt.

Min personlige mening

Jeg må først få si at Exodus er min favoritt lommebok der ute. Jeg er en stor tilhenger av ting som ser pent ut, og at det samtidig er veldig brukervennlig er ett stort pluss hos meg. Med muligheten som ShapeShift gir, og den store myntporteføljen så ser jeg ingen grunn til å bytte til noen annen leverandør i den nærmeste framtid. For meg er det enkelt å forstå hvorfor akkuratt Exodus er en så populær lommebok. Det eneste jeg har å si, og som jeg gleder meg til å se i fremtiden er større sikkerhet rundt innlogging og potensielt flere autentiseringer. Exodus er for meg ett bra alternativ til alle som flytter midlene sine hyppig eller har deler av porteføljen sin frittstående. Jeg vil fortsatt anbefale alle som oppbevarer store summer om å vurdere en hardware wallet, som helt klart er det tryggeste alternativet!

Kilder:
https://coincentral.com/exodus-wallet-review/
https://support.exodus.io/category/6-general
https://www.exodus.io/releases/
https://www.linkedin.com/in/jonpaulrichardson

Forrige

Neste