BTC
% 1h
1.14
% 24h
3.99
% 7d
12.30
BTC
USD
12,842
EUR
10,863
NOK
118,763

BTC
% 1h
1.14
% 24h
3.99
% 7d
12.30
BTC
USD
12,842
EUR
10,863
NOK
118,763

Forventer store svingninger i de kommende ukene

Tyler Durden sier at hvis nyere historie er noen veiledning, bør kryptotradere være forberedt på alvorlig volatilitet i prisen på Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH) i de kommende dagene og ukene.

The Next Web (TNW) forteller at Mt. Gox-konkursforvalter har flyttet 16.000 Bitcoin og 16,000 Bitcoin Cash til to separate lommebøker. – en avgjørelse som TNW sier er et tegn på en nærliggende «dump». En såkalt «dump» betyr at store mengder blir solgt samtidig, som fører til et prisfall.

TNW forteller videre at de ikke kan bekrefte at kontoene tilhører en exchange, som kan være en god nyhet. Videre forteller de at dette er første gang Mt. Gox-forvalter Nobuaki Kobayashi har flyttet kryptovaluta fra Mt. Gox’s lommebok siden februar.

I en rapport utgitt i mars, avslørte den såkalte Tokyo Whale at Kobayashi hadde solgt verdier for rundt $ 400 millioner Bitcoin og Bitcoin Cash fra i fjor og til i februar. På tross for den kraftige krasjen som Bitcoin opplevde i første kvartal, insisterte Kobayashi på at hans salg ikke hadde noe med den negative prisutviklingen å gjøre.

 

Kobayashi er forpliktet til å selge kryptoen til den beste prisen mulig for å bidra til å refundere Mt. Gox-kunder som mistet alt da valutakursen kollapset tilbake i februar 2014. De samme kundene skal i hvert fall ha noe håp om at de snart vil få tilbake krytptoen sin, etter mange års vente. Nå som Kobayashi endelig har realisert noe av kryptoen, har forvalteren nylig begynt å gjøre utbetalinger.

Nobuaki Kobayashi til høyre i bildet fra en konferanse tidligere.

En kryptotrader sa under et konferansemøte denne uken at BTC og BCH adressene, ser ut til å tilhøre en exchange likevel, noe som ville signalisere at vi får en ny prisdump i de kommende ukene.

«Det ser ut til at Mt. Gox-forvalterne har flyttet midlene til en lommebok som tilhører en exchange» sier Cryptocurrency Trader og taler Ivo Jonkers til Hard Fork.

«Siste gang dette skjedde, forsatte Mt. Gox å selge midlene til markedspris, og praktisk talt sendte hele markedet i rødt. Jeg ville ikke bli overrasket hvis dette skjer igjen,» – spekulerte han.

Bitcoin har klatret i april, men har nylig møtt noe motstand rundt $ 9000 – 9500 nivået. Hvis disse påstandene viser seg riktig, kan begynnelsen av mai bli et blodbad ifølge TNW . Så, i stedet for «Sell in may and go away», bør Bitcoin-tradere holde et åpent øye for muligheter til å «kjøpe Mt. Gox kryptodip».

 

Forrige

Neste