BTC
% 1h
0.13
% 24h
2.78
% 7d
2.84
BTC
USD
10,627
EUR
9,132.8
NOK
101,772

BTC
% 1h
0.13
% 24h
2.78
% 7d
2.84
BTC
USD
10,627
EUR
9,132.8
NOK
101,772

Horizon State kommer til Norge

Blokkjede-selskapet, Horizon State jobber med å redesigne hvordan et samfunn i fellesskap gjør valg med ny teknologi, og hvordan en skal havne på høykvalitetsbeslutninger. De har utviklet en valgplattform basert på samfunnsbasert myndiggjøring som leverer enestående tillitt gjennom integriteten til distribuert bokføringsteknologi.

Anonymitet, sikkerhet og uforanderlighet er alle kjernetrekk ved plattformen, noe som gjør at organisasjoner, og på sikt regjeringer, kan bruke det til å stemme med tillit og ha en klarert betegnelse av prosessen bevart på blokkjede.

Teknologi som gjør nytte av seg

Plattformen til Horizon State blir ofte sett på som å bruke en digital valgurne, og er velegnet til samfunn hvor papirbaserte systemer ikke er fullstendig og er utsatt for å bli tuklet med av korrupte individer. Horizon State’s desentraliserte stemmeteknologi er blant annet brukt av FN for å gi innbyggere en måte å være med på demokratiske prosesser. Spesielt der det er mest sannsynlig at de vanligvis faller gjennom, eksempelvis fattige og mindre utdannede.

Infrastrukturprosjekter som å gi tilgang til vann eller andre ting, spørreundersøkelser om hverdagsliv eller tilgang til utdanning eller trening basert på alder eller kjønn, er alle områder hvor Horizon State’s teknologi kommer til nytte ved å forbedre menneskers liv.

Bli inspirert på Mesh i Oslo

Teknologientusiast og entreprenør Jamie Skella har brukt to tiår på å designe, bygge og gi rådgivning til bedrifter på tvers av blokkjede, maskinlæring, til og med fremtidsmat. Fra å være daglig leder i MiVote, en non-profit demokratisk bevegelse, har han blitt medgrunnlegger av et av Australias første blokkjedeprosjekter, Horizon State.
Skella er i Norge for å være med på «the BMW Foundation World Table» og avslutter Norgeturen i Oslo.

Bli med Horizon State’s medstifter Jamie Skella for en uformell snakk, Q & A, og meet-and-greet på Mesh, Norges første co-working space i Oslo.

Arrangementet koster ingenting og det vil bli servert tapas. Drikke er tilgjengelig i baren. Arrangementet finner du her.

Forrige

Neste