BTC
% 1h
0.12
% 24h
6.60
% 7d
13.64
BTC
USD
12,995
EUR
10,989
NOK
119,918

BTC
% 1h
0.12
% 24h
6.60
% 7d
13.64
BTC
USD
12,995
EUR
10,989
NOK
119,918

Advarer mot investeringer i kryptovaluta

Beskjeden fra administrerende direktør i Wall Street investeringsbank J.P Morgen Chase, Jamie Dimon, er klar:

– Vær forsiktig med kjøp og salg av kryptovaluta!

Sammen med milliardær-investor, Warren Buffet stilte han til intervju med den amerikanske tv-kanalen, CNBC forrige uke.

Kryptofinans har tidligere skrevet om Warren Buffet og hans meninger om Bitcoin.

Under det felles intervjuet ble både Dimon og Buffet spurt om deres syn på kryptovaluta, et emne som har utløst kontrovers for dem tidligere. I fjor høst var Dimon raskt ute med å kalle Bitcoin for svindel, en kommentar han senere har angret på. Denne gangen var bemerkningene hans langt mer gjennomtenkt, da han uttalte seg til tv-kanalen.

– Jeg vil ikke være talsmannen til Bitcoin, men vær forsiktige!

Fortsatt negativ til kryptovaluta

Buffet står fortsatt fast ved sine meninger om kryptovaluta og mener han satt en høy standard med kommentaren, «kryptovaluta vil komme til en dårlig slutt», fra januar. Den frittalende milliardæren har flere ganger gått hardt ut mot kryptovaluta og kalte blant annet Bitcoin for rottegift under et intervju i mai.

– Bitcoin for seg selv skaper ingenting. Når du kjøper ikke-produktive eiendeler så regner du med at den neste personen kommer til å betale deg mer fordi de er enda mer spente på at en annen person kommer til å gjøre det samme, uttalte han seg til CNBC på den tiden.

Forrige

Neste