BTC
% 1h
0.28
% 24h
2.45
% 7d
2.88
BTC
USD
10,623
EUR
9,130.6
NOK
101,884

BTC
% 1h
0.28
% 24h
2.45
% 7d
2.88
BTC
USD
10,623
EUR
9,130.6
NOK
101,884

Tron med Main-net og oppkjøp av BitTorrent

Kryptoprosjektet Tron (TRX) som jobber med å bygge «Web 4.0», har nylig fått en liten økning på 18% fra 18. til 19.juni 2018.

Grunnleggeren Justin Sun

Grunnleggeren av TRX Justin Sun skal nå være ferdig med forhandlingene og er i ferd med å lande avtalen om overtakelse av BitTorrent. BitTorrent er selskapet bak den populære torrentklienten uTorrent.

Ifølge TechCrunch blir selskapet BiTorrent solgt for 140 millioner dollar til grunnleggeren Justin Sun. Justin Sun har jobbet med å utarbeide oppkjøpet siden september 2017. Aksjonærene skal visst allerede ha mottatt de siste dokumentene for signering.

Verken Justin Sun eller BitTorrent har uttalt seg offentlig om oppkjøpet. Det er heller ikke klart hvordan selskapets plattformer, som hevder å ha over 170 millioner brukere, vil bli brukt. Spekulantene hevder at fildelingsarkitekturen fra peer to peer vil støtte Trons mål.

Fikk du meg deg: Horizon State kommer til Oslo neste uke?

Det er flere som mener at BitTorrent kan brukes til å legitimere Tron. Dette blir nå sett på som et strategisk trekk som er sett på som nødvendig etter at Tron ble anklaget for plagiering av FileCoin og Ethereum. Selskapets plattformer kan også brukes til «mine» tokens, takket være sin peer-to-peer-arkitektur og store brukerbase.

Etter nyhetene fikk Tron token en økning i pris

Påvirkningen av disse nyhetene økte TRX-token med nesten 18 prosent i løpet av de siste 24-timer, og handles nå på rundt $ 0,0496.

Graf - juni 2018. Tron mot bitcoin øker med nesten 20 prosentpoeng mot tidligere i juni

bevegelser på 18 prosent

Trons mål er å bygge et «virkelig desentralisert internett og dets infrastruktur.» TRX-token i seg selv er satt til å brukes for betaling av innhold på Tron nettverket. Kryptovalutaen TRX, som ble laget som et ERC-20-token, har nylig lansert sitt mainnet. Det var et par ting som ikke var helt på plass og dermed klarte ikke Tron å imponere folket ved lansering.

Les også: Po.et – inne i en spennende fase

Token(TRX), som ble distribuert gjennom en Initial Coin Offering (ICO), migrerer altså nå om dagen til en egen blokkjede. Da flyttes veriene over på den nye blokkjeden og TRX token av ERC-20 blir faset ut. Husk å veksle til den nye TRX typen om du har noen ERC20 tokens. Prosessen forventes å være avsluttet innen utgangen av denne måneden.

Dear investors,
TRON Mainnet is launching soon.
Token migration from ERC20 TRX to Mainnet TRX will occur
between June 21st – June 25th (GMT+8).

If your TRX is held on an exchange, no action is required.

If your TRX is held in a wallet, you must deposit your TRX to an exchange before June 24, 2018 to avoid any losses.

From June 21st– 25th, TRX withdrawals on exchanges will be suspended. On June 25th, both TRX deposits and withdraws on exchanges will be suspended. Deposits and withdraws will resume on June 26th. During this period, TRX trading will not be affected.
 If your TRX is held in a wallet and you were not aware of the migration notice, or saw the migration notice after June 25th, please visit our permanent token-exchange counter to exchange your tokens for Mainnet TRX.

– Heter det i siste melding fra Tron.

BitTorrent har de siste årene vært i en nedoverbakke, delvis på grunn av tvilsom administrasjonspraksis. Den store brukerbasen og P2P-arkitekturen er angivelig hva Tron og Justin Sun ser som stor verdi i selskapet.

Forrige

Neste