BTC
% 1h
0.10
% 24h
2.72
% 7d
3.03
BTC
USD
10,607
EUR
9,116.4
NOK
101,725

BTC
% 1h
0.10
% 24h
2.72
% 7d
3.03
BTC
USD
10,607
EUR
9,116.4
NOK
101,725

Krypto ukentlig – uke 30

Bitcoin tilbake i grønt

Markedet har den siste uken tatt seg opp betraktelig, noe som har gjort at flere coins har stått i grønt. På omtrent 7 dager har Bitcoin alene hatt en økning på hele 22%. I skrivende stund ligger Bitcoin kursen på 8200 USD, en økning på hele 1700 USD fra Bitcoin sin kurs på 6350 USD for en uke tilbake.

Ellers har den siste perioden vært preget av utrolig mange positive nyheter for blokkjede.

USA Kongressen kaller digitale valutaer for «Fremtidens penger»

Det amerikanske representanthuset gir Bitcoin og kryptovaluta et stort løft ved å nevne kryptovaluta som «fremtidens penger» foran en nøkkel høring i Capital Hill.

Vil du vite mer om hva de sier i høringen kan du trykke på kilden her for å se det livestreamet.

Ex- JP Morgan overordnet: Blokkjede kan være nøkkelen til å unngå den neste globale finanskrisen

Den tidligere visepresidenten for den nordamerikanske investeringsbanken JPMorgan Chase har sagt at blokkjede «kan være nøkkelen til å unngå den neste finanskrisen», rapporterer China Economic Times i et innlegg, den 23. juli. Du kan lese mer om det her

MarketWatch: Blokkjede i telekom vil bli en industri verdt 1 milliard dollar innen 2023.

Blokkjede vil bidra med nesten 1 milliard dollar til telesektoren alene i løpet av de neste fem årene, rapporterte MarketWatch den 11. juli.

Den 132-siders lange rapporten utpeker «økende sikkerhetsproblemer» som en av de viktigste faktorene for bruk av blockchain, hvilket operatører i arenaen ser som et potensielt beskyttelsesområde til tross for den fortsatt flytende regulatoriske statusen.

Pressemeldingen kan du lese her

Walmart vil bruke blokkjede

Walmart ønsker å benytte seg av blokkjeder for å gjøre shipping «smartere». Walmart forklarer i uttalelsen at nettbutikk har skapt forsendelsesutfordringer for forhandlere, særlig med hensyn til forgjengelige produkter som krever temperaturkontroll og dermed nødvendiggjør ytterligere innovasjon

Les mer om Walmart sin uttalelse her

Forrige

Neste