BTC
% 1h
0.07
% 24h
0.64
% 7d
1.27
BTC
USD
9,224.0
EUR
8,135.5
NOK
87,323

BTC
% 1h
0.07
% 24h
0.64
% 7d
1.27
BTC
USD
9,224.0
EUR
8,135.5
NOK
87,323

Ethereum tester kode for neste oppdatering – Constantinople

Ethereum sine utviklere holder for tiden på med å implementere kode for «Constantinople», som er ethereum sin neste nettverksoppgradering. Det er den andre delen av en serie oppgraderinger for å gjøre ethereum-nettverket mer effektivt og billigere med hensyn til avgifter.

Oppdateringen går live snart

Constantinople vil bli aktivert en gang før oktobers Devcon4 ethereum-konferanse, fortalte investorer under et møte for kjerne-utviklere fredag den 27 juli. Derimot har et eksakt blokknummer hvor koden skal implementeres, ikke blitt bekreftet for den såkalte «backward incompatible»- endringen.

Et løst veikart for oppgraderingen er også blitt foreslått. Under dette veikartet fortsetter implementeringsstadiet til 13. august, hvoretter det vil bli to måneder med testing, inkludert lanseringen av et Constantinople-spesifikt testnettverk.

Har du fått med deg Vi følger opp twitter ekspertenes spådommer!

Hva vil den inneholde?

Oppgraderingen vil inneholde ulike optimaliseringer for å gjøre plattformen mer effektiv – og mindre kostbar når det gjelder avgifter. Constantinople er den andre delen av en todelt serie oppgraderinger, som følger i fotsporene av Byzantium, som ble aktivert i oktober i fjor.

Ifølge møtet blir i alt fire forbedringsoppgraderinger (EIPer) forbedret for øyeblikket av utviklere. Péter Szilágyi, lederutvikler av Geth, som er den mest populære ethereumklienten, sa at de allerede har implementert de fleste endringene. «EIPs er for det meste gjort,» sa Szilágyi i møtet.

Noen av oppgraderingene som har nådd implementeringsfasen inkluderer EIP 210, som omorganiserer hvordan «block hashes» lagres på ethereum, og EIP 145, som øker aritmetikkens hastighet i ethereum virtual machine (EVM). To andre oppgraderinger – EIP 1014 for tillegg av ethereum stats kanaler, og EIP 1052, en ny op-kode som komprimerer hvordan kontrakter interagerer – blir også utviklet av utviklere.

Omdiskuterte endringer

To andre bemerkelsesverdige endringer er fortsatt diskutert, blant annet en mulig forsinkelse i ethereums «vanskelighetsbombe» og en EIP som kan forbedre hvordan «gas» blir priset.

Spørsmålet om mining-vanskeligheter er et omstridt emne som innebærer en vurdering av ethereums utstedelsesmodell og en som har forskjellig betydning for ulike invesntorer – det er ikke gjort noen beslutning ennå. «Vi kommer ikke til å kunne bestemme denne delen i dag,» konkluderte Hudson Jameson, moderator for diskusjonen.

Forrige

Neste