BTC
% 1h
0.01
% 24h
0.54
% 7d
1.61
BTC
USD
9,234.0
EUR
8,138.0
NOK
87,225

BTC
% 1h
0.01
% 24h
0.54
% 7d
1.61
BTC
USD
9,234.0
EUR
8,138.0
NOK
87,225

Krypto ukentlig – uke 31

Bitcoin konsiliderer og altcoins faller sakte

Etter forrige ukesrapport så vi Bitcoin rykke kraftig opp fra en pris på $6200, og helt opp til $8300! Bitcoin har siden konsolidert nedover og er i skrivende stund priset til $7450. Altcoin markedet har derimot hatt det tøffere. Selv med Bitcoin sin oppgang har ikke altcoins klart å følge etter. Det har ført til at de fleste ikke ble med Bitcoin på oppturen, men heller falt med Bitcoin på nedturen fra $8200 til $7450. Den store omtalte ETF lanseringen er noe mange tror kan være grunnen.

Her er noen av de mest sentrale nyhetene den siste uken, med interessant lesestoff!

Fikk du med deg Krypto ukentlig – uke 30?

Winklevoss tvillingene sin Bitcoin ETF avvist av SEC

Securities and Exchange Commision (SEC) avviste et nytt forsøk av Cameron og Tyler Winklevoss, grunnleggerne av kryptobørsen Gemini, for å liste den første kryptovaluta ETF’en på en regulert utveksler. Les mer om det her

NYSE (New York Stock Exchange) eier partner opp med Microsoft for å lansere en skybasert kryptoplatform

Forbrukere, selgere og institusjonelle kunder vil kunne «sømløst» bruke platformen. Finn ut mer om den og hva den heter her

Starbucks inngår partnerskap med Microsoft om betalingplatform med kryptovaluta

Snart kan du handle frappuccino på alle Starbucks, med bitcoin! Les mer her.

Sony pantent på krypto mining

Japans teknologi gigant Sony ønsker å patentere to maskinvarer med tilnærming for hosting og vedlikehold av blokkjeder. Les mer om det her.

Ny kryptovaluta utveksler setter mål for europeisk regulatorisk godkjennelse

En ny kryptovalutabørs har lansert mål om å overholde lokale lovkrav i Europa. Hvis de blir godkjent av «Financial Markets Authority, vil børsen, med navn Blocktrade.com, overholde Europas nylig implementerte MiFID II rammeverk. Les mer om det og hvilke fordeler det gir her.

Forbes: Hvordan blockchain omskaper økonomien vår

Forbes har publiser en artikkel skrevet av Sherman Lee som tar for seg internett, økonomi, sentralisering og- desentralisering, og personvern. Les artikkelen her.

De mest vanlig kryptovaluta svindlene, og hvordan man unngår dem

Veksten av blokkjeder og kryptovaluta har vært ubestridelig spennende. Teknisk innovasjon og det raske handels paradigmet forsetter å tiltrekke seg store folkemengder, men dette inkluderer også en rekke dårlige aktører. Finn ut hvordan du kan beskytte deg her.

India viser tegn til at de vil legalisere kryptovaluta som betalingmiddel

Ifølge en juridisk rapport utgitt i juli 2018 vurderer landet lovgivere å legalisere multi-million industrien sportsbetting i India – med kryptovaluta som lovlig akseptabel betalingsmiddel. Noe som kan tyde på at India kommer til å akspetere kryptovaluta i fremtiden. Les mer om det her

Morsomme nyheter relatert til kryptovaluta;

Kim Kardashian hevet innsatsen sin i Charity Poker Night med bitcoin. 
Bitcoin har allerede dødd ca 100 ganger. 
Ta det med ro, hackere vil aldri bruke din smart-toaster til å mine bitcoin.

 

 

 

Forrige

Neste