BTC
% 1h
1.64
% 24h
7.92
% 7d
12.69
BTC
USD
12,876
EUR
10,841
NOK
118,334

BTC
% 1h
1.64
% 24h
7.92
% 7d
12.69
BTC
USD
12,876
EUR
10,841
NOK
118,334

Krypto ukentlig – uke 34

I kjølvannet av det amerikanske, føderale tilsynet for verdipapirer (SEC) sin beslutning om å utsette reguleringer rundt børsnoterte indeksfond (ETF) til 30. september har krypto -arkedet vært meget volatilt.

I følge coinmarketcap.com åpnet uke 33 negativt for samtlig av de 10 største kryptovalutaene, etterfulgt av en gradvis økning fra tirsdag og utover uken. Den totale markedsverdien til kryptomarkedet åpnet uken med en samlet verdi på $214 millioner og avsluttet uken marginalt sterkere med en samlet verdi på $217 millioner.

Uke 34 i forkant av avgjørelsen om forslag fra ProShares ETF førte til stor volatilitet denne uken.

Fikk du med deg artikkelen Kryptovalutaens begynnelse?

Her er noe av nyhetene som har vært aktuelle den siste uken sammen med godt lesestoff

SEC avslo forslaget fra ProShares ETF

Kanskje ikke overaskende for mange, men nå har SEC avslått forslaget fra ProShares ETF. Les mer om dette her!

Binance har nettopp lansert en «fiat-til-krypto» børs i Lichtenstein

Børsen, en joint venture mellom Binance og Liechtenstein Crypto Assets Exchange (LCX), representerer de første store bevegelsene fra det lille europeiske landet i sitt forsøk på å drive kryptoinnovasjon innenfor landets grenser. Les mer om dette her!

Coinbase forsterker sin digitale identitet med sitt nyeste oppkjøp

Med sitt nylige oppkjøp av startupen Distributed System, har Coinbase integrert en intern organisasjon fokusert utelukkende på digital identitet, og planlegger å utvikle flere produkter innenfor feltet i fremtiden. Les mer om dette her!

Møt mannen som løste Bitcoins mest beryktede heist

Denne utmerkede stykket fra Wall Street Journal beskriver hvordan programvareingeniør Kim Nilsson bidro til å løse den beryktede Mt Gox heisten, og klarte å redde noen av millionene i kryptotvalutta som forsvant. Les mer om dette her!

En oversikt over personvern i kryptovaluta

Dette er en utmerket oversikt over ulike personvernfokuserte kryptotokens på markedet i dag, og hvordan hver av dem passer inn i kryptoøkosystemet – alt fra Monero- til Ethereum-baserte prosjekter som Zether. Ler mer om dette her!

Bitmain kommer gradvis nærmere gigantiske 10 milliarder dollar i omsetning i år

Mining-gigantenten av Bitcoin fortsetter sin raske vekst, og i år forventes det at selskapet vil bryte mer enn $10 milliarder dollar i omsetning – selv om man tar hensyn til den betydelige nedgangen i kryptomarkedet de siste månedene. Ler mer om dette her!

Forrige

Neste