BTC
% 1h
0.09
% 24h
0.31
% 7d
2.27
BTC
USD
9,217.7
EUR
8,075.5
NOK
85,761

BTC
% 1h
0.09
% 24h
0.31
% 7d
2.27
BTC
USD
9,217.7
EUR
8,075.5
NOK
85,761

Krypto ukentlig – uke 36

Bitcoin har den siste uken holdt seg på en pris godt over $7000. I skrivende stund ligger Bitcoin på hele $7290. Markedet generelt har vært veldig sterkt, hvor de fleste valutaer har hatt en økning i pris. De mest markante økningene har vært for Bitcoin Cash med 40%, og Dogecoin med en ca 50% økning.

Kryptomarkedet sitt sentiment har vært sterkt den siste uken, hvor flere store nyheter har vært med på å løfte kryptomarkedet. En av nyhetene som har fått mest omdømme er Yahoo Finance sin lansering av kryptovaluta handel på deres plattform. Bitcoin dominansen er nå på 55%, og har økt gradvis de siste 3 ukene.

Her er noen av de aktuelle nyhetene denne uken, sammen med godt lesestoff.

Fikk du med deg artikkelen Amerikanske investorer kan nå kjøpe Bitcoin på børsen?

Kina kan blokkere mer en 120 utenlandske krypto exchanges.

I en av de mest betydningsfulle regulatorirske trekkene gjort i kryptovaluta til dags dato har Kina kunngjort at de vil blokkere mer en 120 utenlandske krypto exchanges fra å gjøre forretninger i landet. Les mer om det her!

Yahoo Finance lanserer krypto på deres platform!

Yahoo, internettet’s store sjef under 2000-eraen, og som nå er verdens mest populære finans nyhetsside, har stille lagt til muligheten for å kjøpe og selge kryptovalutaene Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, og Dogecoin. Les mer om hvordan du kan handle gjennom Yahoo Finance her!

Ethereum sin nye oppdatering kan bli blokkjede sin største test hittil.

Å gjøre saker mer komplekse er en vanlig ting i blokkjede, og ofte nødvendig. Med en hard frist for oppdateringbehov er situasjonen vanskelig, og hvis situasjonen blir stående urørt, vil det potensielt gjøre ethereum sine blokker mindre tidseffektive å mine. Les mer om situasjonen, og oppdatering her!

Her er hvorfor kryptostøttede utlånsplatformer er fremtiden for FinTech.

Kryptostøttede låneplatformer får raskt traksjon på markedet, og denne rapporten ser på de ti mest lovende plattformene der ute, og vurderer styrkene og svakhetene til en hver. Les mer mer om rapporten her!

Kryptomarkedet sin avhengighet av Tether er en oppskrift for katastrofe.

Til tross for de mange påstandene om at Thether (TUSD) ble brukt til å opprettholde prisen på Bitcoin, er det tatt lite tiltak for å redusere trusselen som potensielt står ovenfor kryptomarkedet. Noe som kan potensielt føre til en kollaps i hele markedet. Les mer om Tether her!’

JP Morgan går på en tynntråd når det gjelder blokkjede og krypto.

Til tross for at konsernsjefen formidlet krypto som en svindel i fjor, har finans stormannen Jp Morgan tatt foreløpige skritt for å utforske blokkjedeapplikasjoner for sin egen virksomhet, og mulige fremtidige kryptoprodukter. Les mer uttalelsene her!

 

Forrige

Neste