BTC
% 1h
0.17
% 24h
0.46
% 7d
2.36
BTC
USD
9,209.5
EUR
8,070.7
NOK
85,691

BTC
% 1h
0.17
% 24h
0.46
% 7d
2.36
BTC
USD
9,209.5
EUR
8,070.7
NOK
85,691

Krypto Ukentlig – Uke 38

Den siste uken har høy volatilitet vært en stor faktor i markedet. Bitcoin holder seg sterk fra forrige uke, etter en hard nedgang på 1000$ i slutten av uke 36. Prisen på Bitcoin holder seg nå på samme nivå som i uke 37, på rundt $6550.

Mesteparten av volatiliteten har kommet fra «altcoins» markedet denne uken, hvor flere coins har sett en kraftig økning på veldig kort tid. 12. September kunne vi se på Coinmarketcap at flere altcoins hadde økninger på alt fra 20 til 50%. En oppgang som kan ligne veldig på den vi hadde den 15. August. Dette kan tilsi mye om markedet, men det som er sikkert er at mye penger sirkulerer inn i altcoins markedene.’

Fikk du med deg – Krypto Ukentlig – Uke 37?

Her er noen av de aktuelle nyhetene denne uken, sammen med godt lesestoff.

En Winklevoss støttet stablecoin kan være viktigere en Bitcoin ETFer

Tidligere i uken gav Winklevoss brødrene ut en «stablecoin» i samarbeid med kryptoutveksleren Gemini. Stablecoinen er støttet av amerikanske dollar, og ses av mange som en av de første virkelig legitime stablecoinsene som har kommet inn på markedet.
Finn ut mer om stablecoinen og hva det er her!

Hvem flyttet 1 Billion Dollar i Bitcoin ut av cold storagen (Lommebokhvelv) sin? Her er noen teorier.

Etter at nesten en milliard dollar av krypto ble flyttet til en rekke lommebøker fra en enkelt bruker, har spekulasjoner vært voldsomme om hvem den mysteriske eieren er. Noen mener at midlene er relatert til Craig Wright. Hva tror du? Finn ut mer om mysteriet her!

ICOer har solgt nærmere 160,000 Ethereum de siste 10 dagene

I løpet av de siste ti dagene har Initial Coin Offerings (ICO) prosjekter solgt tre ganger mer Ethereum en det ble gjort i August, ifølge forskningen fra TrustNodes, publisert 13. september. I følgetil TrustNodes, solgte ICO prosjektene hele 82,000 Ethereum den 4.september alene, som ble etterfulgt av en nedgang i markedet, og spessielt for Ethereum. Les mer om det her!

Hva er en kryptovaretekt, og hvorfor betyr det noe?

«Crypto Custody» er en fremvoksende trend i den institusjonelle kryptoinvesteringsverdenen, og gir krypto investorer muligheten til å investere sikkert i markedene mens de har midler overfor en kvalifisert depotbank.  Les mer om det her!

Binance samarbeider med Maltas regjering for å lansere en sikkerhetsmerkeplattform.

Les mer her!

Her er 50+ kreative, virkelige bruksområder for blokkjedeteknologi.

Se mer her! 

Ethereums Vlad Zamfir hevder gjennombrudd i Ethereum blokkjeden.

Les mer her!

 

Forrige

Neste