BTC
% 1h
0.33
% 24h
1.40
% 7d
0.07
BTC
USD
10,931
EUR
9,398.9
NOK
104,465

BTC
% 1h
0.33
% 24h
1.40
% 7d
0.07
BTC
USD
10,931
EUR
9,398.9
NOK
104,465

Binance avslører, vil gi alt til veldedighet.

I følge et  innlegg Binance publiserte mandag, vil tokenprosjekter som søker å bli notert på børsen fortsette å få lov til å foreslå egne noteringsgebyrer. Utveksleren vil hverken diktere slike avgifter eller pålegge et minimumsprisnivå, sier innlegget.

Binance sa spesielt at det vil donere 100 prosent av noteringsavgiftene til den nylig lanserte veldedighetsorganisasjonen: Blockchain Charity Foundation. I en e-post til CoinDesk, la børsen til at alle noteringsavgiftene, som nå effektivt er donasjoner, vil bli publisert på stiftelsens hjemmeside, for å øke åpenheten i noteringsprosessen.

Binance sin administrerende direktør Changpeng Zhao uttalte i innlegget at donasjonsbeløpet er opp til prosjektene selv og størrelsen ikke «garanterer eller på noen måte påvirker utfallet» av børsens vurderingsprosess av en eventuell notering.

Les også:
Binance har firedoblet brukerbasen

Utvekslerens veldedighetsarbeid ble lansert i juli for å sette av en del av de milliarder dollar i fortjeneste til veldedighetsinitiativer. Stiftelsen er ledet av Helen Hai, en «goodwill»-ambassadør for FNs industriutviklingsorganisasjon. Dagens politikkskifte følger også den siste skyggelagte debatten av gebyrene som utvekslerene tar for å liste kryptotokener, som generelt ikke erklæres.

En Bloomberg-rapport i april siterte forskning publisert av et bransjeanalysebyrå som sa at kryptoprojekter kunne betale alt mellom $1 million og $3 millioner dollar for å bli notert på store handelsplattformer eller såkalte utvekslere. I august hevdet et kryptoprosjekt sin CEO på Twitter at Binance hadde sitert 400 bitcoin i en epost som et gebyr for å notere firmaets eiendeler i august. Men Zhao nektet senere påstanden, og sa at Binance aldri siterer avgift via e-post.

Han fortsatte med å si på det tidspunktet:
«Vi noterer ikke «shitcoins» selv om de betaler 400 eller 4000 BTC. Spørsmålet er ikke «hvor mye koster det å liste på Binance?» men «er min valuta godt nok?»»

Forrige

Neste