BTC
% 1h
0.29
% 24h
3.93
% 7d
0.00
ETH
% 1h
0.47
% 24h
5.89
% 7d
1.49

Bitcoin
kr 30,218
Ethereum
kr 986.26
XRP
kr 2.694

Tether sklir, Bitcoin glir

For øyeblikket stiger Bitcoin, mens Tether har hatt problemer i hendelser som er tett knyttet opp mot hverandre. Til tross for at det mange nyheter som lager oppmerksomhet rundt Bitcoin, er det en nyhet alle snakker om i kryptoverdenen for tiden: den gale, «opp ned»-historien om Tether, stablecoinen som ikke kunne holde prisknaggen.

Etter varige måneder med små, stabile bevegelser – Bitcoin fordi den var fanget i et tett prisspenn og Tether, fordi det er dens jobb – har begge valutaene gjort store bevegelser de siste dagene. Bitcoin begynte å stige mandag morgen, nådde en topp på nesten $7000 per BTC før den stabiliserte seg rundt $6600 området. Tether, på den andre siden, begynte å skli på Bitfinex, og stupte plutselig så lavt som $0.88, etter å ha strevet med å beholde dollarverdien hele uken.

The Daily: Tether Sheds Its Peg

Kilde: https://news.bitcoin.com/wp-content/uploads/2018/10/bitfinex-drop-696×334.jpg

«Ser på Tether dø,» tweeter en konstant kritiker @Bitfinexed, som mest sannsynlig har ventet på dette øyeblikket hele livet. Midt i dramaet utstedte Bitfinex en avklaring, og forklarte at fiat-innskudd skulle bli aktivert innen tirsdag 16. oktober. Børsen Kucoin stoppet midlertidig Tether-innskudd og uttak på grunn av «vedlikehold av digitale lommeboksystemer». Det er vel kjent at bevegelsene til BTC og Tether er tett korrelert, med tradere som søker å unnslippe usikkerheten knyttet til tether, til fordel for en tryggere valuta.

Muun lanserer Bitcoin Core Lommebok
En ny hverdagslommebok for lagring og flytting av Bitcoin Core har blitt lansert i beta-versjon. Muun er nå tilgjengelig på Google Play, med en iOS-versjon rett rundt hjørnet. «Muun er designet for folk som bruker en mindre del av sine Bitcoins. Noen bruksområder introduserer nye folk til kryptovalutaer; sende penger til venner, betale for nettjenester, eller å bli betalt for en vilkårlig jobb,» forklarer deres utviklere.

The Daily: Tether Sheds Its Peg

https://news.bitcoin.com/wp-content/uploads/2018/10/muun-696×321.png

I praksis er lommeboken lett å bruke, men stiller kort med tanke på egenskaper sammenlignet med det avanserte brukere muligens ønsker. Det er, for eksempel, ingen mulighet til å kopiere in lommebokadresser – det operer kun med QR-kode – og brukere er pålagt å registrere en email for å registrere seg. For å sende og motta BTC mellom venner og familie er Muun midt i blinken.

The Daily: Tether Sheds Its Peg

NBA-stjerne selger sneakers for Bitcoin
Point-guard Spencer Dinwiddie er stor innen tre ting: høyde, basketball og kryptovaluta. De to første går hånd i hånd for NBA-stjernen. Siden Dinwiddie kjøpte sin første Bitcoin for $3000 forrige år, har han vært hektet i kryptoverdenen. Denne sesongen vil hans signatursko K8IROS, utviklet i samarbeid med selskapet Project Dream, være mulig å få kjøpt for Bitcoin.

Dinwiddie hadde også et par interessant kommentarer vedrørende kryptovaluta, og Bitcoin-adopsjon generelt.

«Blokkjede i sin essens er transparent. Hvis vi som mennesker søker etter transparens, kommer vi omsider til å finne der,» sa han. «Nå, hva har dette å si for prisen? Det vet jeg ikke. Er det en $10k Bitcoin, $5k, $500k? Ingen vet; jeg tror alle som estimerer også gjetter. Men grunnlaget i teknologien generelt, hvis vi som mennesker – alle 8 milliarder av oss – sier at vi ønsker sannhet og transparens, så er dette det neste skrittet.»

 

Denne artikkelen bør ikke være og er heller ikke ment som investeringsråd. Kryptofinans AS eller dets tilknyttede selskaper, ansatte, forfattere og underleverandører er investorer i forskjellige kryptovalutaer og vil fra tid til annen enten eie eller ikke eie noen av kryptovalutaene de dekker. Vennligst alltid gjør dine egne undersøkelser før du investerer i noen kryptovalutaer.