BTC
% 1h
0.02
% 24h
1.25
% 7d
0.08
BTC
USD
10,915
EUR
9,379.9
NOK
104,249

BTC
% 1h
0.02
% 24h
1.25
% 7d
0.08
BTC
USD
10,915
EUR
9,379.9
NOK
104,249

Tether mister prisknagg

Tether sklir, Bitcoin glir

For øyeblikket stiger Bitcoin, mens Tether har hatt problemer i hendelser som er tett knyttet opp mot hverandre. Til tross for at det mange nyheter som lager oppmerksomhet rundt Bitcoin, er det en nyhet alle snakker om i kryptoverdenen for tiden: den gale, «opp ned»-historien om Tether, stablecoinen som ikke kunne holde prisknaggen.

Etter varige måneder med små, stabile bevegelser – Bitcoin fordi den var fanget i et tett prisspenn og Tether, fordi det er dens jobb – har begge valutaene gjort store bevegelser de siste dagene. Bitcoin begynte å stige mandag morgen, nådde en topp på nesten $7000 per BTC før den stabiliserte seg rundt $6600 området. Tether, på den andre siden, begynte å skli på Bitfinex, og stupte plutselig så lavt som $0.88, etter å ha strevet med å beholde dollarverdien hele uken.

The Daily: Tether Sheds Its Peg

Kilde: https://news.bitcoin.com/wp-content/uploads/2018/10/bitfinex-drop-696×334.jpg

«Ser på Tether dø,» tweeter en konstant kritiker @Bitfinexed, som mest sannsynlig har ventet på dette øyeblikket hele livet. Midt i dramaet utstedte Bitfinex en avklaring, og forklarte at fiat-innskudd skulle bli aktivert innen tirsdag 16. oktober. Børsen Kucoin stoppet midlertidig Tether-innskudd og uttak på grunn av «vedlikehold av digitale lommeboksystemer». Det er vel kjent at bevegelsene til BTC og Tether er tett korrelert, med tradere som søker å unnslippe usikkerheten knyttet til tether, til fordel for en tryggere valuta.

Muun lanserer Bitcoin Core Lommebok
En ny hverdagslommebok for lagring og flytting av Bitcoin Core har blitt lansert i beta-versjon. Muun er nå tilgjengelig på Google Play, med en iOS-versjon rett rundt hjørnet. «Muun er designet for folk som bruker en mindre del av sine Bitcoins. Noen bruksområder introduserer nye folk til kryptovalutaer; sende penger til venner, betale for nettjenester, eller å bli betalt for en vilkårlig jobb,» forklarer deres utviklere.

The Daily: Tether Sheds Its Peg

https://news.bitcoin.com/wp-content/uploads/2018/10/muun-696×321.png

I praksis er lommeboken lett å bruke, men stiller kort med tanke på egenskaper sammenlignet med det avanserte brukere muligens ønsker. Det er, for eksempel, ingen mulighet til å kopiere in lommebokadresser – det operer kun med QR-kode – og brukere er pålagt å registrere en email for å registrere seg. For å sende og motta BTC mellom venner og familie er Muun midt i blinken.

The Daily: Tether Sheds Its Peg

NBA-stjerne selger sneakers for Bitcoin
Point-guard Spencer Dinwiddie er stor innen tre ting: høyde, basketball og kryptovaluta. De to første går hånd i hånd for NBA-stjernen. Siden Dinwiddie kjøpte sin første Bitcoin for $3000 forrige år, har han vært hektet i kryptoverdenen. Denne sesongen vil hans signatursko K8IROS, utviklet i samarbeid med selskapet Project Dream, være mulig å få kjøpt for Bitcoin.

Dinwiddie hadde også et par interessant kommentarer vedrørende kryptovaluta, og Bitcoin-adopsjon generelt.

«Blokkjede i sin essens er transparent. Hvis vi som mennesker søker etter transparens, kommer vi omsider til å finne der,» sa han. «Nå, hva har dette å si for prisen? Det vet jeg ikke. Er det en $10k Bitcoin, $5k, $500k? Ingen vet; jeg tror alle som estimerer også gjetter. Men grunnlaget i teknologien generelt, hvis vi som mennesker – alle 8 milliarder av oss – sier at vi ønsker sannhet og transparens, så er dette det neste skrittet.»

 

Forrige

Neste