BTC
% 1h
0.76
% 24h
4.20
% 7d
16.36
ETH
% 1h
1.15
% 24h
9.69
% 7d
24.95

Bitcoin
kr 44,577
Ethereum
kr 1,322.7
XRP
kr 4.075

Kryptoselskapet Blockchain leverer såkalte “lommebøker” (wallets), og nå har de gått ut i media og sier at de skal gi bort den største summen i kryptovaluta noensinne.  Selskapet vil distribuere $ 125 millioner i Stellar lumens (XLM), nesten en halv milliard tokens, til Blockchain lommebokholdere som registrerer seg for en såkalt “airdrop”.

 

Kommer i løpet av uken

Den første gruppen av mottakere vil se at deres tokens kommer i løpet av uken, ifølge en kunngjøring tirsdag. Mengden av XLM som blir gitt til hver lommebok er ikke avslørt enda. Med nyheten blir Stellar den første partneren for Blockchains airdrop-program og et såkalt veiledende rammeverk som ble annonsert i forrige måned.

 

Blockchains administrerende direktør Peter Smith sa at Stellar-nettverket ble valgt fordi det er “bygget for skalerbarhet” og har “et aktivt og voksende økosystem”. For utenforstående, kan dette virke som en effektiv måte å øke firmaets kunder og derav bruk av lommeboken. Smith sier derimot at airdrop er en del av et forsøk på å sette “brukere først” og tillate dem “å teste, prøve og handle med nye, klarerte kryptovalutaer på en trygg og enkel måte”.

 

Jobber med veldedigheter

Når jeg ser tilbake på de siste fem årene i krypto, er en av mine favoritt minner å ha gitt brukere deres første $ 20 i krypto og se dem innse kraften i et nytt finansielt system. Men du kan bare gjøre dette for noen få mennesker. Opprinnelsen til dette prosjektet var: hvordan kan vi hjelpe millioner av mennesker til å gjøre sin første transaksjon?

Blockchain jobber også med charity:water, Stanford d.schools nye teknologi-initiativ, code.org og Network for Good for å øke adopsjonen av XLM. Stellar Development Foundation medstifter Jed McCaleb sa at han mener airdrops er nøkkelen til å bygge en “mer inkluderende digital økonomi.” “Å gi bort lumen gratis er en invitasjon til samfunnet for å designe de tjenestene de trenger,” fortsatte McCaleb.

 

Kilde:
Coindesk 

Denne artikkelen bør ikke være og er heller ikke ment som investeringsråd. Kryptofinans AS eller dets tilknyttede selskaper, ansatte, forfattere og underleverandører er investorer i forskjellige kryptovalutaer og vil fra tid til annen enten eie eller ikke eie noen av kryptovalutaene de dekker. Vennligst alltid gjør dine egne undersøkelser før du investerer i noen kryptovalutaer.