BTC
% 1h
0.29
% 24h
0.59
% 7d
14.48
BTC
USD
13,011
EUR
10,969
NOK
120,198

BTC
% 1h
0.29
% 24h
0.59
% 7d
14.48
BTC
USD
13,011
EUR
10,969
NOK
120,198

Krypto Ukentlig – Uke 43-47

Det er nå rundt 4 uker siden siste ukesrapport. Bitcoin har falt tilbake til det tidligere støttenivået på rundt $6450-$6650, etter å ha økt til en pris på nesten $8000 15. Oktober. I skrivende stund ligger bitcoin med en pris på $6450.

Altcoinmarkedet har derimot sett mer økning i løpet av ukene, hvor flere har økt med tosifrede prosenter i løpet av timer. Den store forskjellen fra disse økningene kontra de som har vært tidligere er at i løpet av perioden har det bare vært enkelte som har økt alene, og ikke større mengder samtidig, som følger av hverandre. Dette har vært vanlig tidligere, hvor altcoinsmarkedet har hatt en tendens til å dra hverandre «opp», og kan tolkes som et mønster som begynner å brytes.

Den totale altcoins markedsandelen begynner å gå oppover. Dette kan være fordi «high cap» coins presterer bedre i markedet generelt, eller at sentimentperspektivet til markedet har blitt endret. I skrivende stund er den totale markedsandelen til kryptovaluta 215 milliarder dollar.

Fikk du med deg? Lager P2P markedsplass for virtuelle valutaer

Her er noen av de aktuelle nyhetene de siste fire ukene, sammen med godt lesestoff.

Politiforum: Vanskeligere å hvitvaske med blockchain

Ny hvitvaskningslov trer nå i kraft. Det innebærer blandt annet økt regulering av kryptovalutaer. Kan det se ut som politiet og staten har funnet ut hvordan kan leser en blokkjede? Les mer her! 

Bitcoin Cash i krig: en potensiell split?

Det er mye omtale om Bitcoin Cash og deres situasjon. Flere i samfunnet og teamet har kommet i uenigheter og diskusjoner angående hvor den fremtidige kjeden skal opprettholdes, hvor det diskuteres en fork ved navn Bitcoin ABC. Les mer her!

Kan Ethereum røpe din lokalisjon?

Peter Szilagyi, en Ethereum Core utvikler, forteller om hvor åpen og gjennomsiktig Ethereum potensielt kan være. Les mer her!

Koreanske advokater krever at regjeringen setter opp blokkjede regler umiddelbart.

Advokater i Korea savner sårt regler rundt blokkjede, og om hvordan det skal håndteres. Regjeringen blir bedt om å lage regulering så fort som mulig. Noe som kan tyde på stor aktivitet i feltet. Les mer her!

Kong Harald og Dronning Sonja på vielse av VeChain i Kina

Det norske kongeparret var på åpningsseremonien om VeChain sitt partnerskap med DNV GL. Les mer om prosjektet og avtalen her!

VISA CEO: Kryptovaluta er ingen trussel, men hvis vi må så støtter vi det

Visa sin sjef kom ut med en relativt vag uttalelse om selskapets ståsted til kryptovaluta og dens konkurrerende rolle. Les mer om uttalelsen her! 

Coinbase CTO: Kryptovaluta er på vei inn i varmen.

Kryptovaluta er begynt å gå mainstream blant teknologisamfunnet. Les mer her!

Bank of America vinner patent for kryptolagringssystem

Banker jobber på spreng for å implementere seg inn i krypto- og blokkjedeindustrien. Kampen om hvem som kan få flest patenter er i fullt kjør. Les mer BoA sin nyeste lagringspatent her!

 

 

 

 

 

Forrige

Neste