BTC
% 1h
0.24
% 24h
1.24
% 7d
9.73
BTC
USD
3,961.3
EUR
3,490.5
NOK
34,014

BTC
% 1h
0.24
% 24h
1.24
% 7d
9.73
BTC
USD
3,961.3
EUR
3,490.5
NOK
34,014

Er du interessert i å lære mer om blokkjeder- og kryptovaluta? Eller bli kjent med personene bak noen av de mest anerkjente prosjektene i miljøet? Da anbefaler vi å ta turen!

CryptoFinance 2018 går snart av stabelen etter en stor suksess ved forrige år.

CryptoFinance er norges største blokkjede- og kryptovaluta konferanse, presentert av Bitspace. På laget har de talere fra hele verden. Utviklere, designere, entrepenører og kryptopersonligheter møtes for en hel kveld med bare blockchain- og krypto! Medlemmer av Monero, Digibyte, Ernst & Young, Horizen, Friend og TenX er til stede i år, bare for å nevne noen.

Konferansen holdes 16. og 17 November på Radisson Blu Plaza Hotel, rett ved Oslo Spektrum. Konferansen er todelt, der den 16. er en EOS konferanse, og den 17. er et live event med forskjellige prosjekter og talere.

Billett salges finner du på deres nettside www.cryptofinance.no. Er du student på BI fins det egne tilbud. Bruk rabattkode «kryptofinans» for et lite avslag på prisen! 🙂

Vi sees der! 🙂

total lineup [oct24] v2.jpg

 

 

 

Denne artikkelen og alt annet innhold på våre sider bør ikke være og er heller ikke ment som investeringsråd. Kryptofinans AS eller dets tilknyttede selskaper, ansatte, forfattere, skribenter, frivillige kan ikke stilles til ansvar for dine og andres leseres handlinger. Vennligst alltid gjør dine egne undersøkelser og vær klar over at du gjør dette på helt egen risiko, før du investerer i kryptovaluta.