BTC
% 1h
0.05
% 24h
0.91
% 7d
14.29
BTC
USD
12,990
EUR
10,950
NOK
119,999

BTC
% 1h
0.05
% 24h
0.91
% 7d
14.29
BTC
USD
12,990
EUR
10,950
NOK
119,999

Po.et i bjørneland

Mens bjørnen er ute og spiser seg fet på blåbær og laks sitter det et lite team og jobber med et prosjekt som er mer spennende enn jeg har klart å formidle tidligere. Så jeg skal forsøke igjen.

Po.et har siden siden bear-season startet løst blandt annet en prinsipiell stor utfordring i hele blockchain-universet. Claim-batching. Det føles rart at et content-orientert protokoll-prosjekt bidrar til løsning på det som ofte er de kritiske røsters hovedargument, skalerbarhet. Men det har de altså gjort, og det kan man lese mer og grundigere om HER.

Jarrod Dicker og Co Lanserte igår sitt Mainnet. Du, jeg og alle som er interessert i både blockchain og innhold på nett kan pr nå registrere sitt eierskap til innholdet sitt på btc og ipfs.
Po.et har valgt å kalle det mainnet siden alle andre snakker om mainnet, men po.et protokollen skriver på BTC og dette er derfor ikke en lansering av et mainnet, men en lansering av en protokoll. Ingen grunn til å bli mindre engasjert av den grunn. I tillegg til å lese om po.et anbefales det også å se filmen under som forklarer IPFS. Youtube link
Protokollen blir brutt ned i 4 hovedkategorier. Det er viktig å påpeke at dette gjelder protokollen, og ikke inkluderer alle mulighetene til forretningsmuligheter protokollen gir. Hvordan protokollen virker kan man lese HER

Målsetningene til teamet, med CEO Jarrod Dicker i spissen, er også til herlig kontrast fra mange av de gjenlevende prosjekter forøvrig. Adapsjon og suksess for prosjektet og protokollen er avhengig av tillit og modenhet. Det er avhengig av riktige incentiver slik at utviklerne som bygger på protokollen bygger rett, og bygger løsninger som gir oss mer tillit, samtidig som det forbedrer dagens løsninger.

I et nettsamfunn der vi daglig ser innhold som holdes tilbake av såkalte «plusabonnement», hvor vi oftere og oftere må ta til takke med kjøpte meninger, og betalt oppmerksomhet som delvis trår på en grålinje med markedsføringsloven, er det viktig å komme med gulerøtter istedet for pisk. Det er potensielt mye å tjene på å jobbe med gulrøtter når man kan både tilby og skape. Po.et er open source. Du, jeg, kryptofinans og Kulturminister Trine Skei Grande kan bygge løsninger på po.et, løsninger som gjør det lettere for mottager å se arbeidet som ligger bak innholdet. Troverdigheten til dette innholdet, rettighetsmodeller og ikke minst kan vi være med å kuratere innhold. Du kan også sikre at ditt innhold forblir ditt. For de som synes markedet, og tradingen er spennende vil jeg si at det kan være en fornuftig ticker å følge med på i disse dager. Det er en interessant graf, fra et prosjekt som ikke fremstår fristet til å påvirke eller forsøke å manipulere pris. Dersom kjøperne i markedet tar kontroll og vi får en ny higher low, og kanskje en ny higher high på kort timeframe. kan po.et slik markedet har sett ut i det siste fremstå som et fornuftig hedge.

Forrige

Neste