BTC
% 1h
0.19
% 24h
2.00
% 7d
3.10
BTC
USD
10,599
EUR
9,109.8
NOK
101,538

BTC
% 1h
0.19
% 24h
2.00
% 7d
3.10
BTC
USD
10,599
EUR
9,109.8
NOK
101,538

Hopeium fra Kong Krypto

Trass i Bear-marked, Bitcoin (BTC) har en betydelig verdi.

Ettersom Bitcoin sank kraftig forrige tirsdag, klarte den populære kryptovalutaen å finne grunnfeste på et nytt rekordlavt årlig bunn-nivå på $4,200. Tilhengere av denne gryende innovasjonen kom raskt ut med sin støtte. CNBC Fast Money mandag hadde Bart «Crypto King» Smith som gjest, en frittalende kryptovaluta tilhenger.

Susquehanna’s Bart Smith snakker om Bitcoin kollapsen

Siden BTC begynte å snuble 16. november har investorer prøvd å finne ut om hva som satte i gang den nedadgående kurven. Flere pekte på SEC’s avslag til ICO’er som en mulig utløser for nedgangen, og med Bitcoin Cash hard fork som katalysator. Smith er helt uenig og mener det er helt andre grunner til at Bitcoin faller. Susquehanna Digital Assets leder mener at den manglende brukervennligheten ved konvertering fra fiat til krypto er en stor årsak til at prisene raser. Han sier:

 «En rik fyr fra «GI generasjonen» vil aldri komme til å ta et bilde av sertifikatet sitt, sende det til en webside for og så sende dem penger. De investerer heller i Fidelity eller i Bank of America. Dette leder oss til det neste problemet, som er at uten et brukervennlig springbrett fra fiat til krypto så vedvarer en lav likviditet. Vi har sett stabile priser gjennom sommeren, MEN – når salgene kommer, så er der ingen likviditet som kan absorbere disse salgene.»

Smith minner oss om det Tom Lee uttalte på CNBC Squawk Box, at nedturen i krypto-markedet fort kan snu ved ankomsten av Bakkt, Fidelity og generell regulert klarhet i 2019.

Mellisa Lee, vert hos CNBC Fast Money berørte på mandag det upopulære segmentet at Bitcoins bruk som ‘store of value’ ikke er gyldig lenger.

Til påstanden, som mangler logisk forklaring, brakte Smith på banen Bitcoins evigvarende hard cap’ på 21 million tokens, og understreket at dette må ses i et langsiktig perspektiv.
Dette er det beste argumentet, sier han, at Bitcoin i motsetning til fiat ikke kan printes, eller ‘minedi denne konteksten, under kontroll av en sentral enhet.
Agumentet er troverdig nok i seg selv, men han legger til at BTC år-etter-år har tøffet avgårde, helt fint, trass i den siste nedgangen. Og at denne stødige prestasjonen, selvsagt, er et kjennetegn på store of value.

Smith refererer til sine to tiår som investor og sier videre at, alle store innovative ideer, inkludert Bitcoin, er gjenstand for volatilitet. Han drar sammenligninger fra Dotcom Boom’en ved tusenårsskiftet til kryptovaluta, og forklarer at Amazon (AMAZ) stupte med 95%(!), og at tradere avskrev det nyoppstartede selskapet. I dag, med AMAZ enestående vekst over flere år, kan aksjen se mer ut som en kryptovaluta heller enn et tradisjonelt verdipapir. Amazon har kommet tilbake sterkere enn noen gang.

Susquehanna’s leder knytter så dette tilbake til argumentet om at, selv om det har vært tøffe tider for BTC rent prismessig, så er der et etterlengtet behov for Bitcoins unike kvaliteter som en peer-to-peer, suveren, desentralisert store of value. Smith legger til at den prisen vi i dag ser på Bitcoin ikke er i nærheten av det vi vil få se i fremtiden.

Kilde; newsbtc

Forrige

Neste