BTC
% 1h
0.48
% 24h
6.88
% 7d
14.15
BTC
USD
13,053
EUR
11,036
NOK
120,415

BTC
% 1h
0.48
% 24h
6.88
% 7d
14.15
BTC
USD
13,053
EUR
11,036
NOK
120,415

Norske Empower er årets «Impact Maker»

Empower vant tittelen som årets «Impact Maker Award». Kåringen arrangeres av ledelsesplatformen Xynteo, hvor kåringen baserer seg på å hjelpe med kommersielle løsninger for menneskers mest pressende problemer.

Empower er et norsk selskap som jobber for det å bygge et globalt plastavfallsøkosystem. Basert på ideen om å bruke teknologi for å aktivere en sirkulærøkonomi og skape en renere og bedre verden, ble Empower grunnlagt i Januar 2018. Som vinnere av kåringen ble de tildelt en sum på £50.000.

Les også: Empower lager globalt pantesystem

Xynteo forbinder ideer, talent, og kapital, og smelter dem inn i nye vekstmuligheter som bedrer fremtiden. Lokale og globale entrepenører og innovatører som arbeider sammen for å løse verdens mest pressende problember er folk som representerer Xynteo. Prisen skinner i fokus på initiativet for å gjenoppfinne vekst og verdi i ting som er for fremtiden. Osvald Bjelland, ordfører og administrerende direktør i Xynteo hadde dette å si om kåringen;

«For å få endringer til å skje, og skape nye vekstmuligheter, trenger vi alvorlige virkemidler. Empower er et godt eksempel på dette takket være deres fremragende arbeid i den sirkulære økonomien. Prisen på £50.000 er velfortjent og vil utvilsomt gå for å styrke det effektive arbeidet de gjør.»

Empower bygger et globalt plastavfall økosystem. For å løseproblemet med plastavfall, er Empower bygget på samme filosofi som det norskeflaskeinnskuddsystemet. Ved å belaste innskudd av plastavfall kan vi alle stoppe lekkasje av plast i miljøet og stimulerer samlingen av lekket avfall.

Empower sitt oppdrag er at du kan hente plastavfall hvor som helst i verden, levere det på et samlingspunkt, og umiddelbart motta en belønning. Bruk av blockchainteknologi sikrer full gjennomsiktighet. Man kan da spore og knytte alle innskudd av plast tilbake til sponsoren som gjorde dette mulig.

Tidligere i September snakket vi med folkene bak Empower rett før de skulle til Paris, hvor de hadde blitt invitert til å presentere på OECD sin blockchain konferanse. Les mer om det her!

Forrige

Neste