BTC
% 1h
1.02
% 24h
7.46
% 7d
14.76
BTC
USD
13,124
EUR
11,096
NOK
121,064

BTC
% 1h
1.02
% 24h
7.46
% 7d
14.76
BTC
USD
13,124
EUR
11,096
NOK
121,064

«Crypto Mom» tror ikke på Bitcoin ETF under juletreet i år

Kommisær i ‘the United States Securities and Exchange Commission’ (SEC) Hester peirce, med kallenavn Crypto Mom, maner til tålmodighet for de som venter på Bitcoin exchange-traded funds (ETF).

Hester Peirce fikk kallenavnet (Crypto Mom) av krypto-universet for å alene ha vært uenig med SEC’s avgjørelse om å avvise Bitcoin ETF forslaget til Cameron og Tyler Winklevoss. Hun sier at krypto eller Bitcoin ETF definitivt er mulig, men at dette kan ta år.

«Definitivt mulig, kan være 20 år frem i tid eller det kan være i morgen. Ikke hold pusten. SEC brukte lang tid på å etablere Finhub. Det kan ta enda lenger tid å godkjenne et børs-handlet produkt.»

I følge Peirce, prøver hun å overbevise sine kolleger «til å ha et litt mer åpent sinn» når det kommer til adaptasjon av krypto, men det kan ta lang tid.

Når det gjelder institusjonalisering av Bitcoin, sier Peirce at SEC ser mange institusjonelle og detaljvare interesser og vil interagere med dem på mange måter. Hun sier videre:

«Jeg tror at vi må oppmuntre til institusjonalisering i krypto universet. Det er ikke det dette samfunnet ønsker, men jeg tror at der er institusjonelle mennesker som ønsker å være i dette universet […] Og den beste måten å invitere detaljhandel investorer inn i krypto universet på, er gjennom mer institusjonalisering.»

Når hun blir spurt om SEC’s nylige håndhevelser, sier «Crypto Mom» at alle trenger å innrette seg til loven, men ‘regjeringen’ er forpliktet til å finne ut av om reguleringer hindrer mennesker i å realisere nye eller innovative ideer.

«Jeg vil prøve å sørge for at dørene til innovasjon er åpne nok, og ikke for begrenset av reguleringer,» konkluderer hun.

I et nylig intervju avstår formannen i SEC Jay Clayton å gi en spesifikk tidsramme for en Bitcoin ETF, men han gjentok SEC’s holdning. «Jeg vil ikke kommentere på tidsperspektiv og slike ting, men vi har vært klare på noen av utfordringene som er til bekymring for oss,» fortalte han til CNBC.

Kilde: Cointelegraph

Forrige

Neste