BTC
% 1h
0.37
% 24h
1.18
% 7d
9.81
BTC
USD
3,964.2
EUR
3,492.5
NOK
34,034

BTC
% 1h
0.37
% 24h
1.18
% 7d
9.81
BTC
USD
3,964.2
EUR
3,492.5
NOK
34,034

Vi ser en bunn for store, varige, og likvide crypto-aktivum (som BTC)

Fred Wilson, en ledende høy-risk kapitalist og co-founder av World-renowned Square Ventures (som eier aksjer i Twitter, Tumblr, og Kickstarter) var nylig ute med et innlegg på sin velkjente blogg og snakket om utsikter i markedet for 2019. Etter å vært innom makroøkonomi med siste nyheter rundt U.S Federal Reserve, handelsdisputt mellom Kina og Amerika, og tumultene i aksjemarkedet, tok den krypto-vennlige investoren seg tid til å snakke om Bitcoin (BTC) og andre blockchaine-baserte aktivum.

Han gjentar Joseph Lubin’s kommentarer, en co-founder av Ethereum og founder av blockchain development group, ConsenSys. Wilson skriver at vi nærmer oss en bunn for denne nydannede aktivum-klassen. I blogg-posten som hadde tittelen «What Is Going To Happen In 2019» skriver han at, for mange store, likvide og varige krypto-tokens (som Bitcoin, Ethereum og andre kjente varemerker) begynner en bunn å feste seg.

Wilson sier at markedet er på vei mot en bunn, men påpeker at dette kan oppta store deler av 2019, spesielt på grunn av votaliteten som denne aktivum-klassen er utsatt for. Han legger til at han ikke forventer at Bitcoins romjuls-dvale skal fortsette. Faktisk så tror den prominente finansmannen på at mange «bull-runs med etterfulgte salgstrykk» vil velsigne kryptovalutaer med deres tilstedeværelse. Store antall salgsordrer kan bringe BTC til å re-teste sin årlige bunn for 2018 på $3,150.

Wilson avslørte ikke om han forventet nye low’s for kryptovalutaer. Men et antall «forståsegpåere» inkludert  Anthony Pompliano of Morgan Creek har uttalt at Bitcoin kan gå under $3,000 før den finner bunnen. Men, på ett eller annet tidspunkt in løpet av 2019, legger han til, vil krypto-markedet sakte men sikkert vil gå inn i en ny bull-fase.

Innfridde løfter fra 2017 vil drive krypto enda høyere i 2019

Fred Wilson snakker videre om hva han mener vil være ulike katapulter for kryptovaluta inn i en ny bull-fase. 2017 var full av ambisiøse løfter, og de som klarer å innfri disse løftene i de kommende månedene vil drive krypto-industrien til nye høyder. Som mange vet, 2017 koket nærmest over av prosjekter som lovet å dominere verden (satt litt på spissen), men som senere ikke klarte å oppnå en fraksjon engang av det de hadde satt seg som mål i 2018.

Wilson går så videre med å berøre spesifikke eksempler som han selv er involvert i, og sier han håper prosjekter som Filecoin og Algorand vil begynne å bevege seg. Han legger til at han forventer at «next-gen» smart kontrakt plattformer som Cosmos etter hvert vil utfordre hegemoniet som Ethereum har etablert i denne sub-sektoren. Wilson skriver at denne konkurransen vil pushe Ethereum til å sende avanserte protokoller, som Constantinople, i sammen med potensielle gryende iterasjoner av Serenity.

Han legger til at såkalte «blockchain 3.0» plattformer etablerte seg i 2017, og at forbrukere vil begynne å adaptere stablecoins, NFT/ crypto assets for crypto gaming and «earn/spending» opportunities.

Alikevel, sier han – det er ikke klarhet rundt denne industrien ennå – og der kan komme villedede reguleringer på legitime prosjekter som vil hemme progresjonen av denne teknologien. Enda mer forventer han at hackinger, scams og mislykkede prosjekter vil fortsette å forpeste kryptoindustrien, som igjen vil dra kryptovalutaer lavere. Men, sier han, dette har vært tilfelle med all ny innovativ teknologi, og han understreker at han er bullish på krypto i det lange løp.

Kilde:

https://ethereumworldnews.com/

Denne artikkelen og alt annet innhold på våre sider bør ikke være og er heller ikke ment som investeringsråd. Kryptofinans AS eller dets tilknyttede selskaper, ansatte, forfattere, skribenter, frivillige kan ikke stilles til ansvar for dine og andres leseres handlinger. Vennligst alltid gjør dine egne undersøkelser og vær klar over at du gjør dette på helt egen risiko, før du investerer i kryptovaluta.