BTC
% 1h
0.52
% 24h
1.82
% 7d
13.09
BTC
USD
12,932
EUR
10,930
NOK
119,325

BTC
% 1h
0.52
% 24h
1.82
% 7d
13.09
BTC
USD
12,932
EUR
10,930
NOK
119,325

Legendarisk investor: Bitcoin kan finne bunnen i 2019. Tror på kommende bullish fase.

Vi ser en bunn for store, varige, og likvide crypto-aktivum (som BTC)

Fred Wilson, en ledende høy-risk kapitalist og co-founder av World-renowned Square Ventures (som eier aksjer i Twitter, Tumblr, og Kickstarter) var nylig ute med et innlegg på sin velkjente blogg og snakket om utsikter i markedet for 2019. Etter å vært innom makroøkonomi med siste nyheter rundt U.S Federal Reserve, handelsdisputt mellom Kina og Amerika, og tumultene i aksjemarkedet, tok den krypto-vennlige investoren seg tid til å snakke om Bitcoin (BTC) og andre blockchaine-baserte aktivum.

Han gjentar Joseph Lubin’s kommentarer, en co-founder av Ethereum og founder av blockchain development group, ConsenSys. Wilson skriver at vi nærmer oss en bunn for denne nydannede aktivum-klassen. I blogg-posten som hadde tittelen «What Is Going To Happen In 2019» skriver han at, for mange store, likvide og varige krypto-tokens (som Bitcoin, Ethereum og andre kjente varemerker) begynner en bunn å feste seg.

Wilson sier at markedet er på vei mot en bunn, men påpeker at dette kan oppta store deler av 2019, spesielt på grunn av votaliteten som denne aktivum-klassen er utsatt for. Han legger til at han ikke forventer at Bitcoins romjuls-dvale skal fortsette. Faktisk så tror den prominente finansmannen på at mange «bull-runs med etterfulgte salgstrykk» vil velsigne kryptovalutaer med deres tilstedeværelse. Store antall salgsordrer kan bringe BTC til å re-teste sin årlige bunn for 2018 på $3,150.

Wilson avslørte ikke om han forventet nye low’s for kryptovalutaer. Men et antall «forståsegpåere» inkludert  Anthony Pompliano of Morgan Creek har uttalt at Bitcoin kan gå under $3,000 før den finner bunnen. Men, på ett eller annet tidspunkt in løpet av 2019, legger han til, vil krypto-markedet sakte men sikkert vil gå inn i en ny bull-fase.

Innfridde løfter fra 2017 vil drive krypto enda høyere i 2019

Fred Wilson snakker videre om hva han mener vil være ulike katapulter for kryptovaluta inn i en ny bull-fase. 2017 var full av ambisiøse løfter, og de som klarer å innfri disse løftene i de kommende månedene vil drive krypto-industrien til nye høyder. Som mange vet, 2017 koket nærmest over av prosjekter som lovet å dominere verden (satt litt på spissen), men som senere ikke klarte å oppnå en fraksjon engang av det de hadde satt seg som mål i 2018.

Wilson går så videre med å berøre spesifikke eksempler som han selv er involvert i, og sier han håper prosjekter som Filecoin og Algorand vil begynne å bevege seg. Han legger til at han forventer at «next-gen» smart kontrakt plattformer som Cosmos etter hvert vil utfordre hegemoniet som Ethereum har etablert i denne sub-sektoren. Wilson skriver at denne konkurransen vil pushe Ethereum til å sende avanserte protokoller, som Constantinople, i sammen med potensielle gryende iterasjoner av Serenity.

Han legger til at såkalte «blockchain 3.0» plattformer etablerte seg i 2017, og at forbrukere vil begynne å adaptere stablecoins, NFT/ crypto assets for crypto gaming and «earn/spending» opportunities.

Alikevel, sier han – det er ikke klarhet rundt denne industrien ennå – og der kan komme villedede reguleringer på legitime prosjekter som vil hemme progresjonen av denne teknologien. Enda mer forventer han at hackinger, scams og mislykkede prosjekter vil fortsette å forpeste kryptoindustrien, som igjen vil dra kryptovalutaer lavere. Men, sier han, dette har vært tilfelle med all ny innovativ teknologi, og han understreker at han er bullish på krypto i det lange løp.

Kilde:

https://ethereumworldnews.com/

Forrige

Neste