BTC
% 1h
0.09
% 24h
0.98
% 7d
9.52
BTC
USD
3,953.6
EUR
3,486.0
NOK
33,985

BTC
% 1h
0.09
% 24h
0.98
% 7d
9.52
BTC
USD
3,953.6
EUR
3,486.0
NOK
33,985

Denne videoen dekker helt grunnleggende teknisk analyse: hvordan du kan identifisere trenden i det større bildet. Denne enkle strategien hadde blant annet gjort at du hadde solgt deg ut av BTC/crypto i januar 2018 (starten av bear market) og vært bearish/holdt deg unna resten av året.

Min mening er at det å kunne teknisk analyse er essensielt for å overleve i crypto og å faktisk tjene penger og ikke bli rekt.

I korte trekk går strategien ut på dette:

Om BTC på 1D eller higher timeframes lager higher lows og higher highs = trenden er mest sannsynlig bullish

Om BTC derimot lager lower highs og lower lows på higher timeframes (1D+) så er trenden mest sannsynlig bearish. Dette er det BTC ha gjort i hele 2018. Den har aldri klart å lage en higher high etterfulgt av en higher low, mao trenden har alltid vært ned, likevel har ufattelig mange blitt lurt til å tro at trenden er bullish på hver rally.

Er trenden bullish = buy the dip.
Er den bearish = sell the rally.

Og aldri gå mot trenden… jobben din er ikke å argue med trenden eller markedet. Den er å følge trenden.

Lykke til.

Youtube Channel: BitcoinGutta

Denne artikkelen og alt annet innhold på våre sider bør ikke være og er heller ikke ment som investeringsråd. Kryptofinans AS eller dets tilknyttede selskaper, ansatte, forfattere, skribenter, frivillige kan ikke stilles til ansvar for dine og andres leseres handlinger. Vennligst alltid gjør dine egne undersøkelser og vær klar over at du gjør dette på helt egen risiko, før du investerer i kryptovaluta.