BTC
% 1h
0.12
% 24h
0.91
% 7d
0.23
BTC
USD
9,684.9
EUR
8,577.2
NOK
90,066

BTC
% 1h
0.12
% 24h
0.91
% 7d
0.23
BTC
USD
9,684.9
EUR
8,577.2
NOK
90,066

Analytikere: Kryptomarkedene stiger mens aksjemarkedene synker

Prediksjoner for markeder er ikke ren vitenskap; de er først og fremst gjetting støttet av tekniske indikatorer som tar en snapshot av de nåværende forholdene for å forsøke å forutsi de fremtidige. Det som er klart i nåværende stund er at kryptomarkedene virker til å ha nådd en bunn mens aksjemarkedene er på vei rett sør.

«Krypto bull» Tom Lee satte seg i det glo-varme setet på CNBC’s `fast money` hvor han uttalte at ´the sell-off´i aksjemarkedet er en `midt-livs-krise for markedene` og at inntektene for kommende peiode vil bli av den stygge sorten;

«Dette året blir nok ikke et bra år, vi håpet på et rally hele veien ut året… det skjedde ikke.»

Har du fått med deg? Grunnleggende teknisk analyse

Lee skylder på FED for å undergrave markedene og for å forårsake sell-off’en ved å heve rentenivået. Dette kan ha hatt en større effekt på nedgangen enn Trump’s tariffer og handels-obstruksjon.

«Om du strammer inn på finansielle forhold så tvinger du investorer til å likvidere posisjoner, som igjen tvinger markedet ned. Vi ser kaotiske trekk på tvers av markedet, og det er kritisk, fordi det tar mye tid å reparere det, legger han til.»

En Lysere Fremtid For Krypto i 2019

Kryptomarkedene, som har blitt totalt knust i 2018, er nå satt til å ta seg opp igjen dette året. Dette ifølge flere analytikere. Også ifølge Bloomberg’s GTI Vera Convergence Divergence indicator som tidligere har blitt brukt til å forutse rallyer for Bitcoin priser.

Ifølge denne nye tekniske indikatoren, og også ifølge Bloomberg’s egen Galaxy Crypto Index, så er Bitcoin nå i en «buy streak,» noe som ikke er sett på flere måneder. Indikatoren bekrefter videre at, om kjøps-presset fortsetter, noe det har gjort de siste 13 dagene, så er videre oppgang forventet.

eToro’s Mati Greenspan legger til at «om vi følger de tekniske analysene så kan vi lett lese av chart’ene at vi er mye nærmere bunnen enn vi er toppnivået.»

Har du lest? Sikkerhet i smartkontrakter

Ethereum co-founder Joseph Lubin annonserte bunnen i forrige måned med denne tweeten;

«I am calling the cryptobottom of 2018. This bottom is marked by an epic amount of fear, uncertainty, and doubt from our friends in the 4th and crypto-5th estates.»

Om disse sentimentene skal tros, så kan kryptomarkeder få et mye bedre år enn det forrige mens aksjemarkeder ser ut til å gå i motsatt retning.

Kilde: ethereumworldnews

Forrige

Neste