BTC
% 1h
0.01
% 24h
3.72
% 7d
0.41
ETH
% 1h
0.42
% 24h
6.20
% 7d
1.44

Bitcoin
kr 30,199
Ethereum
kr 981.95
XRP
kr 2.698

I November i fjor var Kryptofinans teamet samlet under Bitspace sitt årlige event «CryptoFinance 2018». Eventet holdt sted ved Radisson Blu Plaza Hotel, rett ved Oslo Spektrum. Vi i Kryptofinans møtte opp med egen stand hvor vi arrangerte en konkurranse hvor den som nærmest gjettet Bitcoin prisen ved nyttår skulle vinne en liten premie.

Når vi hadde konkurransen var dagens Bitcoin pris på $5550. Det var mange gode forslag, hvor enkelte var optimistiske og gjettet så høyt som 7600$, mens andre deltakere var mer skeptiske. Det var veldig mange som la seg på en safe linje og gjettet på $6000 området. Samme dag som eventet fant sted falt nemlig Bitcoin prisen fra $6300. Av mange gode forslag var det Tobias Bergkvist som gikk av med seieren! Med en bitcoin pris på hele $3890 ved nyttår, gjettet Tobias seg frem til en pris på $4400 og var med det nærmest. Gratulerer!

Som vinneren av konkurransen stikker Tobias av med 1 stk Litecoin (LTC) og en Bitcoin t-skjorte 🙂

Denne artikkelen bør ikke være og er heller ikke ment som investeringsråd. Kryptofinans AS eller dets tilknyttede selskaper, ansatte, forfattere og underleverandører er investorer i forskjellige kryptovalutaer og vil fra tid til annen enten eie eller ikke eie noen av kryptovalutaene de dekker. Vennligst alltid gjør dine egne undersøkelser før du investerer i noen kryptovalutaer.