BTC
% 1h
2.18
% 24h
6.34
% 7d
11.33
BTC
USD
12,721
EUR
10,712
NOK
117,079

BTC
% 1h
2.18
% 24h
6.34
% 7d
11.33
BTC
USD
12,721
EUR
10,712
NOK
117,079

Leep GreenPaper, bærekraftig Blockchain

Potensialet bak Distribuert Ledger Technology (DLT) går langt utover digitale kontanter eller andre nåværende bruksområder. Ingen industri, samfunn eller person vil unnslippe de disruptive kreftene DLT vil bringe. Egenskapene til DLT gjør at vi kan tenke på løsninger som tidligere ikke var mulige. skape en mulighet for enorm sosial, miljømessig og bærekraftig innvirkning. Leep Networks arbeider for å overvinne de tekniske begrensningene som hindrer denne teknologien i å realisere sitt fulle potensiale. På den måten ønsker vi at vår teknologi skal muliggjøre nye og innovative løsninger som takler virkelige problemer.

Leep Network har til hensikt å skape en standard for teknologiske løsninger til fordel for verdens bærekraftige utvikling, som tar hensyn til det mylder av miljømessige, økonomiske, politiske og samfunnsfaktorer som danner dette rommet. Leeps teknologi vil revolusjonere vår oppfatning og muligheter for Big Data. Det legger sannferdighet til data og gjør Big Data allsidig for bærekraftige formål.

Derfor satser vi på å gjøre Big Data-boomen til innovasjonshistorien om vår tid for sosiale, miljømessige og økonomiske formål. Leep Network tror på pålitelige sammenlignbare data og vil utvikle sine egne sensorplattformer. Disse sensorene vil variere per bruksområde, og vil være utstyrt for å måle kvalitetsdata. Disse sensorene vil også signere disse dataene kryptografisk for å sikre integritet og publisere dataene til Leep-nettverket.

I tillegg vil Leep ytterligere støtte bærekraftig utvikling og støtte prosjekter gjennom sin inkubator.

Bærekraft og blockchain er i utgangspunktet en god match, men å putte data på en blockchain gjør ikke dataene korrekt, og løser dermed ikke et av de største problemene i dag, at dataene ikke kan stoles på.

Dette kan løses ved å ha selvkalibrerende sensorer som signerer data kryptografisk før det publiseres, i etterkant kan dette følges opp av de rette instansene. Det er rett og slett snakk om smart og korrekt bruk av ny teknologi, ikke å tro blindt på at blockchain automatisk løser alle problemer. Crap in= crap out.

Denne måten å kunne verifisere data på, samtidig som man tar blant annet supply chain og sporing av opprinnelse eller verifisering av andre typer data til det neste nivået er høyst relevant for flere av Norges industrier.

Last ned Leep Greenpaper her:


Telegram: https://t.me/leep_network

Twitter: https://twitter.com/Leep_Network

Discord: https://discord.gg/QwUsHDr

Reddit: https://www.reddit.com/r/leepnetwork/

Forrige

Neste