BTC
% 1h
0.07
% 24h
1.81
% 7d
3.16
BTC
USD
19,345
EUR
15,934
NOK
169,419

BTC
% 1h
0.07
% 24h
1.81
% 7d
3.16
BTC
USD
19,345
EUR
15,934
NOK
169,419

Video: Grunnleggende Divergences

Denne videoen viser hvordan du ofte ved hjelp av divergences vil kunne se når en topp eller bunn nærmer seg/er inne. Divergences viser kort fortalt når trenden begynner å svekkes og er veldig enkelt å lære seg å bruke.

Ved hjelp av RSI og MACD ser vi etter divergences – altså avvik – i fra det price action sier og det disse to indikatorene sier. Det er når RSI og MACD forteller en annen historie enn det price action gjør, f.eks. at PA lager lower lows mens RSI og MACD lager higher lows, vi kan begynne å anta at trenden svekkes og en bounce eller midlertidig bunn er nådd.

Jo høyere timeframes du finner divergences jo bedre. Jeg trader sjeldent divergences som er på mindre timeframes enn 1D – nettopp fordi da har de større sjanse for å være rett og være reelt.

Det finnes også noe som heter hidden divergences, men det er ikke noe vi vil dekke denne gangen. Det vil bli gjennomgått i en annen video da det er noe mer avansert.

Kort oppsummert: det å se etter divergences på BTC (som regel finner du det på BTC finner du det de fleste andre large caps også) er gull verdt å kunne og er noe som har fungert veldig bra gjennom hele 2018 og også allerede i 2019.

NB. Jeg bruker custom settings på Macd: 6, 13, 7.

Youtube Channel: BitcoinGutta

Forrige

Neste