BTC
% 1h
0.17
% 24h
1.61
% 7d
3.29
BTC
USD
19,370
EUR
15,956
NOK
169,798

BTC
% 1h
0.17
% 24h
1.61
% 7d
3.29
BTC
USD
19,370
EUR
15,956
NOK
169,798

Vi så på Pundi X POS system

Pundi X POS er et brukervennlig POS-system som vil være fordelaktig og sikkert for både kjøpere og kjøpmenn. Et intuitivt brukergrensesnitt vil hjelpe de som ikke er vant til konvensjonelle POS-systemer. (kassesystem for forhandler)

Konvensjonelle POS-systemer dekker vanligvis en rekke funksjoner. Fra å være et fysisk kasseapparat, kredittkortprosessor, til grunnleggende lagerprogramvare som kan kjøres på de fleste PCer eller på skyen.

Med et blockchain-integrert betalingssystem, i tillegg til de vanlige POS-funksjonene, er denne enheten nå i stand til å akseptere og behandle kryptovaluta i butikk! Noe som kan berike detaljhandelsopplevelsen for alle involverte parter. Det er et rent ekteskap mellom lagerstyring og utvekslingsplattform. Utrullingen av Pundi X POS-systemet gir håp om å bringe blochain betalingsteknologi til massene, samtidig som transaksjonene blir sømløse og kostnadseffektive.

Ved å kombinere svært sofistikerte multikortlesere, sikre krypteringsstandarder og kryptovaluta-funksjoner, gir Pundi X POS en kompromissløs ytelse. Designet er pent og det et lett for kjøpmenn å plukke opp, og passer komfortabelt i en hånd.

Når vi testet systemet her hos Kryptofinans fikk vi en veldig god følelse av fremskritt. Dette er tross alt et produkt som er utviklet i løpet av de siste årene, og med tanke på at ICO ble avsluttet 21. januar 2018 så er det mange som mener at det i seg selv sier sitt. Teamet har holdt løftene sine så langt.

Vi testet hvor lett den kom på vårt trådløse nett, samt registrering av ny kunde og vi gjorde et kjøp via enheten. Det hele opplevdes smertefritt og selv om vi satt et par timer virket det ikke som om batteriet merket at vi brukte den engang. Noe som også imponerte.

Vi hadde en konto i Pundi X egen XWallet til Android og Iphone og vi fikk et Pundi X Kort som fremvist på bildene under. Dette aktiverte vi mot mobilnummeret XWallet var installert på. Når vi skulle aktivere kortet så kom det en sms og vi var ferdige på et øyeblikk. Nå kunne vi fremover fritt velge om vi skulle bruke kortet eller appen når vi handlet. Kortet i seg selv var et kult produkt og vi opplevde det som en ekstrafunksjon til appen.

Detaljer:

Pundi X POS har en 5,5-tommers skjerm og et display tastatur. Enheten veier 450g (inkl. batteriet). Den lille formfaktoren (210 × 75 × 61 mm) gir ikke bare Pundi X en POS-plattform med funksjonalitet, men også gode mobilitetsfunksjoner som ikke tar opp for mye plass på en liten disk.

Enheten har en 5,5-tommers HD-skjerm med en oppløsning på 640 × 1280. Multi-touch input og «power idle» (trykk for å våkne) gir PuniX en god ytelse og lang levetid. Skjermbildet i 18: 9 format er faktisk ganske stilig. Og gjør knappene og teksten ved kjøp tydelige for kunden.

Andre funksjoner som er bygget inn i apparatet.
Sikker nøkkeladministrasjon og krypteringsprotokoller:

  • Magnetstrimmeleseren er designet slik at den ikke kan fjernes, og om det blir plassert andre detektorer i nærheten vil det oppdages av systemet, som igjen utløser sikkerhetsalarmen og sletter sensitive data.
  • Teknisk: Fra BOOT-, KERNEL-, SYSTEM- og APK-nivåene utføres det signaturverifisering lag for lag. Bare legitime APKer kan installeres i systemet. For å oppdatere det underliggende laget helt til det øverste laget, må systemet verifisere og validere signaturen først. Apps/Programmer kan ikke installeres på XPOS selv om det kjører Android.
  • End-to-end kryptering: XPOS har et spesielt CPU-design for å lagre og kryptere den offentlige nøkkelen i en transaksjon. Både CPU’ens unike ID-nummer og en tilfeldig generert kryptert nøkkel beskytter FLASH-dataen og nøkkelen nevnt over, slik at den underliggende dataen BOOT, KERNEL i XPOS er trygg.
  • Sikkerhet: CPU og det omkringliggende området har blitt skikkelig utformet og plassert i et beskyttet segment. Ethvert forsøk på å åpne den beskyttede komponenten vil utløse sikkerhetsvarsel og slette sensitive data.
  • Batteriet: XPOS-enheten er drevet av et avtagbart litium-ion-polymerbatteri med en kapasitet på 4000 mAh (3,8 V utgang), utstyrt med en microUSB-ladekabel og en ekstern strømforsyning, samt et reserveknappsbatteri. Batteri- og ladestatusen er tydelig og blir pent opplyst av LED-lampene på enheten.
  • Global kompatibilitet: Pundi X POS kan brukes over hele verden. Teknologier som kan benyttes inkluderer FDD-LTE (B1\B2\B3\B5\B7\B8\B20\B28), b (B40\B41), WCDMA (B1\B2\B5\B8) og GSM (quad-band) Det kommer også med dual-band Wi-Fi, Bluetooth, og innebygd GPS.

Ønsker du se denne maskinen live i Asker? Ta kontakt med mtncans.no

Forrige

Neste