BTC
% 1h
0.02
% 24h
1.58
% 7d
3.26
BTC
USD
19,364
EUR
15,948
NOK
169,573

BTC
% 1h
0.02
% 24h
1.58
% 7d
3.26
BTC
USD
19,364
EUR
15,948
NOK
169,573

Binance DEX testnett er klart

Binance har nå lansert sin nye desentraliserte børs, Binance DEX og brukere kan allerede opprette lommebøker og begynne å bytte tokens på plattformen.

Changpeng Zhao, som er Administrerende direktør i Binance forteller at den nye desentraliserte børsen vil hjelpe brukerne til å få kontroll over sine private nøkler.

«Binance DEX er en desentralisert utveksling med et desentralisert nettverk av noder, hvor du holder dine egne private nøkler og administrerer din egen lommebok. Med Binance DEX gir vi en annen balanse mellom sikkerhet, frihet og brukervennlighet, hvor du tar mer ansvar og har større kontroll over dine personlige eiendeler.»

Binance DEX børsen vil støtte både hardware og software lommebøker som feks Ledger nano. Binance’s egen Trust Wallet vil også bli integrert med Binance DEX. Andre kompatible lommebøker vil bli lagt til etterhvert.

Hvordan komme i gang?

Startsiden på Binance DEX

Tidligere i uken annonserte Binance at Binance Coin (BNB) – som for øyeblikket er en ERC20-token – vil bli flyttet til Binance-Blokkjeden for å bli en såkalt native coin. Zhao mener at Binance Chain er i stand til å oppnå transaksjoner på ett sekund. Noe som igjen er 10-20 ganger raskere enn Bitcoin og Ethereum-blokkene.

BNB er for tiden rangert på 10.plass over kryptovaluta med størst markedsverdi på coinmarketcap.

Rykter om en testnettutgivelse for Binance DEX har sirkulert siden desember 2018, men den eksakte datoen ble ikke annonsert før nå.

Det ryktes også at Binance planlegger utvidelse av sine tjenester til flere nye land, inkludert Singapore, Malta, Sør-Korea, Liechtenstein, Argentina, Russland, Tyrkia og Bermuda. Det er kun Singapore og Malta som pr i dag er bekreftet.

kilde: Binance
Bildekilde: Binance

Forrige

Neste