BTC
% 1h
0.17
% 24h
1.77
% 7d
3.19
BTC
USD
19,351
EUR
15,940
NOK
169,479

BTC
% 1h
0.17
% 24h
1.77
% 7d
3.19
BTC
USD
19,351
EUR
15,940
NOK
169,479

Vi har slått oss sammen!

Vi i Kryptofinans ønsker å utvide kompetanse og det norske miljøet rundt blockchain, kryptovaluta og fremtidens IoT løsninger. Vi ønsker å skape et sted der du får alt du ønsker deg av verktøy, nyheter, community og annet godis.

Vi er selv en gjeng som drives av å skape muligheter og vi håper å bli bedre kjent med deg!

I den siste perioden har vi gjennomgått noen forandringer.
Kryptofinans består av et team engasjerte mennesker som elsker mulighetene blockchain har å by på, så vi skriver om dette til et stadig voksende publikum.

Det er imidlertid mange små-grupper og forum i Norge som huser masse kompetanse og har mange aktive medlemmer. I et nytt samarbeid med Kryptoteket har vi slått oss sammen for å kunne levere enda bedre forum og tjenester. Vårt ønske er å samle det norske folket i en gruppe med mye kunnskap om faget, enten det gjelder teknologi, mining, trading eller blockchain generelt. Her er det veldig mye å ta i og det er plass til alle. Uansett hvor mye du kan om disse emnene er du velkommen.

I den forbindelse har Kryptofinans fått ny discord og her er invite til alle våre lesere og nysgjerrige

Velkommen til vår nye gruppe i Discord! Vi gleder oss også til å komme med flere nyheter denne våren. Det er mye som rører seg, såpass kan vi si.

Andre lenker til våre områder:

Visste du at?…

Det er mange som bidrar på ulik basis i Kryptofinans allerede. Mye «dugnad» og det hele driftes uten inntekter. Vi er gratis og kjører ingen reklamer.

…Vil du være en del av teamet?

Vi lanserte nettavisen vår med en beta-fase i mars 2018 og har siden da jobbet videre mot det vi tror blir en bra «portal» for det norske kryptofolket. Mesteparten av våre funksjoner er fortsatt i «lukket beta» men vi kommer til å fokusere mer på og få dette ferdig utover 2019/2020. Vi setter virkelig pris på all tilbakemelding, hjelp, likes, shares, deltagelse, dugnad, donasjoner, innlegg, marketing, pr, osv.

Det er ingen forutsetning at du må kunne noe om blockchain.
Ta kontakt for mer info! kontakt@kryptofinans.no med en liten melding om hva du vil eller kan bidra med så finner vi en plass til deg.

Forrige

Neste