BTC
% 1h
0.09
% 24h
1.42
% 7d
3.33
BTC
USD
19,378
EUR
15,952
NOK
169,629

BTC
% 1h
0.09
% 24h
1.42
% 7d
3.33
BTC
USD
19,378
EUR
15,952
NOK
169,629

6 metoder for å generere en passiv inntekt med kryptovaluta

Man må ikke være en fulltidstrader som gjør flere transaksjoner daglig for å kunne tjene penger på kryptovaluta. Man trenger heller ikke å ha en komplett oversikt over alle fremtidige ICO’s og hendelser for å gjøre gode kjøp. Det finnes måter som ikke er så tidskrevende eller risikabelt.

I denne artikkelen skal vi komme med 6 ulike metoder for å en generere passiv inntekt ved hjelp av kryptovaluta. Noen av metodene funker bedre enn andre, alt basert på dine personlige preferanser og hvor mye penger du vil bruke.

1. Staking

Blokkjede er basert på bevis på innsats eller Proof of Stake (PoS) og vil tillate deg å få flere tokens ved å bruke noen av dine tokens for transaksjonsvalidering. Mennesker som involverer sine tokens i Blockchains PoS, kalles «minters». I bytte for deres hjelp til å sikre nettverket ved å blokkere en tokenkapital, belønnes minterne med en viss mengde tokens. Det finnes en rekke blokkkjeder som praktiserer dette systemet, og for hver av dem kan prinsippene for drift og belønningene variere noe.

En ganske omfattende liste over blokkjeder som gir deg mulighet til å generere passiv inntekt gjennom denne mekanismen, finnes på Proof of Stake Coins List på ReliableCoin-siden.

En variant av PoS Consensus Algorithm er Delegated Proof of Stake (DPoS) mekanismen. I DPoS vil minters bli valgt av andre fellesskaps medlemmer og vil bli kalt delegater. De vil være ansvarlige for bruk av tokens for å sikre transaksjoner på nettverket. Belønningene for stalking på denne typen blokkjede er generelt høyere enn vanlig PoS. Arbeidet som kreves for å delta i nettverk som bruker dette systemet, vil variere fra blokkjede til blokkjede. Noen blokkjeder vil kreve at du blir ett fullverdig knutepunkt i nettverket, mens andre krever bare en enkel installasjon via en lommebok.

Det er imidlertid verdt å merke seg at stalking som et knutepunkt ofte er mye mer lukrativ enn stalking ved hjelp av enklere metoder, men de krever mer innsats når det gjelder tid og investering via tokens.

2. Betaling av tokens samlet av utvekslingsplattformen

Noen handelsplattformer som Kucoin og COSS har satt opp et system som gjør at eiere av deres tokens kan samle inn en viss del av transaksjonsgebyrene som samles inn av plattformen. Selvfølgelig er beløpet du mottar, proporsjonalt med antall tokens som du har i blokkjeden. Som en kilde til passiv inntekt er denne metoden ikke alltid veldig lønnsom, da den avhenger veldig av volumet på handel utført på en blokkjede i løpet av perioden du holder tokens.

Det kan imidlertid bli interessant hvis du vet hvordan du investerer i lovende kryptovalutaer før de begynner å ta av. I dette tilfellet kan det innsamlede beløpet bli betydelig. Det bør også bemerkes at i tilfelle et børsfall i kryptovalutaen, er du taperen. I de fleste tilfeller er utbytte mottatt i denne sammenheng tokens fra handelsplattformen og ikke en del av tokens du har handlet. Dette betyr at hvis du holder for få tokens fra handelsplattformen, vil utbyttene du mottar være for lave til å bli videresolgt senere.

3. Token betalt som utbytte

Noen kryptovalutaer oppfordrer sine investorer til å holde sine posisjoner ved å belønne dem med utbytte. Å holde tokens av disse valutaene på lang sikt kan derfor bli veldig interessant. Kryptovalutaer som har dette er f.eks; NEO, som betaler utbytte i form av spesifikke tokens som heter «Gas». Så har vi Vechain Blockchain som genererer utbytte i form av THOR-tokens. Typisk vil hver enhet i den opprinnelige token generere en forhåndsbestemt mengde av en ny token.

Disse tokens brukes ofte til å betale transaksjonskostnader på nettverket, mens den opprinnelige token kan betraktes som en handling av det aktuelle nettverket.

Hvilken retur kan vi forvente med denne metoden? Den er ganske lav, siden vi er på rundt 3% for NEO og dets utbytte «Gas». Likevel er denne metoden passiv og svært lav risiko.

4. Airdrops

For å forstå hva Airdrop for kryptovalutaer er, kan si at det er som med distribusjonen av gratis prøver i butikkene, der du blir oppfordret til å kjøpe produktet. Når et nytt prosjekt starter opp, vil mange kryptovalutaer tilby en liten mengde gratis tokens til pålitelige personer, for å dra nytte av en sterk markedsføringseffekt med det entusiastiske kryptomiljøet.

Generelt blir distribusjonen av disse tokens utført på betingelse av en liten forpliktelse i samfunnet via en registrering på plattformen for kryptovalutaen som lanseres. Beløpet som tilbys er lavt i forhold til fiat-valutaer, men ved å holde disse tokens på mellomlang sikt, kan du få en overraskelse hvis du har valgt solide og lovende blokkjede-prosjekter.

Den gode nyheten er også at nybegynnere kan nyte Airdrops siden de vanligvis er lett tilgjengelige. Dette gjør det enkelt å bli med i Airdrops. Siden det krever litt overvåking og forskningsarbeid på lovende prosjekter som blir opprettet og lansert, anses denne metoden som semi-passiv for å generere inntekt.

5. Earn.com-plattformen

Earn.com-plattformen tilbyr en veldig enkel løsning for å tjene penger på din oppmerksomhet. Når du har registrert deg på plattformen, vil du få en profil på earn.com. Fra det øyeblikket vil du bli betalt for å motta og svare på meldinger, men også for å utføre andre oppgaver sendt ut av brukerne av plattformen. Foreløpig utbetales det i Bitcoin på plattformen.

Beløpet som mottas gjennom denne semi-passive inntektsmetoden vil avhenge av din forpliktelse til samfunnet og omdømmet du anskaffer over tid. I tillegg tilbyr Earn også lister som du kan abonnere på.

Blant disse listene foreslått av Earn, kan vi finne oppføringer av tidligere studenter på et universitet eller arbeidstakere i samme bransje. Dette er også en liste som er verdt å vite om for folk som ønsker å delta i Airdrops av nye kryptovaluta-prosjekter. Dette er en mulighet til å gjøre metode 4 enda mer effektiv.

6. Tilknytning

Mange populære handelsplattformer, som Coinbase og Binance, tilbyr tilknyttede programmer som belønner deg for å hjelpe dem med å tiltrekke seg nye brukere. For de fleste vil deltakelse i disse tilknyttede programmene utgjøre en liten inntekt, men hvis du allerede har et stort publikum på sosiale medier eller YouTube, kan det være svært lønnsomt.

Disse tilknyttede programmene vil vanligvis betale i tokens som er oppført på plattformen. Dermed betaler Coinbase et fast beløp i Bitcoin, mens Binance vil gi rekruttereren en prosentandel av gebyrene samlet på den nye brukeren. Dette vil derfor svare til en bestemt token eller BNB-valutaen til Binance-plattformen.

Konklusjon

Som du har sett, er noen metoder mer halvpassive enn passive. Likevel har vi fortalt litt om innsatsen som må til, for de ulike metodene. Hvis du har andre gode kilder til å generere en passiv inntekt i kryptovaluta, ikke nøl med å dele dem med oss ​​i kommentarfeltet.

Kilde:
Medium

Forrige

Neste