BTC
% 1h
0.07
% 24h
1.81
% 7d
3.16
BTC
USD
19,345
EUR
15,934
NOK
169,419

BTC
% 1h
0.07
% 24h
1.81
% 7d
3.16
BTC
USD
19,345
EUR
15,934
NOK
169,419

Fidelity – endelig støtte for handel av kryptovalutta?

Fidelity Investments er en av verdens største aktører innen finansielle tjenester og kapitalforvaltning. Tidligere i år lanserte Fidelity en oppbevaringstjeneste for Bitcoin, og har lenge lekt med mulighetene for å forvalte kjøp og salg av valutaen direkte fra deres tjenester.

Bloomberg ga nylig ut en rapport som forteller at fidelity nå skal gjøre om ord til handling, og støtte handel av kryptovaluta – i første omgang Bitcoin.

Har du fått med deg? Bitcoin har overgått PayPal i årlig transaksjonsvolum

En slik tjeneste vil sørge for at institusjonelle kunder vil få et springbrett for å investere i digitale valutaer, slik som eksempelvis Robinhood og Coinbase har gjort for allmennheten.

Fidelity talskvinnen Arlene Roberts forteller: «Vi har for øyeblikket et utvalg av kunder vi støtter på vår plattform». Videre forteller hun at de «ønsker å rulle ut tjenester i de kommende månedene basert på kundenes behov, jurisdiksjoner og andre faktorer, og at det for tiden dreier seg om et tilbud som fokuserer i sin helhet på Bitcoin. «

Har du fått med deg? Blokkjede til besvær

Det er ingen tvil om at institusjonelle investorer vil tilføre sårt tiltrengt likviditet til markedet. Samtidig vil dette gi andre en følelse av at kryptovaluta endelig blir «verifisert» som en gyldig aktivaklasse.

Forrige

Neste