BTC
% 1h
0.33
% 24h
1.71
% 7d
3.55
BTC
USD
19,418
EUR
15,993
NOK
170,048

BTC
% 1h
0.33
% 24h
1.71
% 7d
3.55
BTC
USD
19,418
EUR
15,993
NOK
170,048

$BTC MED UVENTET FALL, ER EN RASK GJENOPPRETTING MULIG?

Teknisk kryptovaluta analytiker, Josh Rager, har sagt at om bitcoin prisen closer under $11,500, så er en rask drop under $10,000 merket en mulighet.

«Bitcoin har trekt seg tilbake med nesten 26% (i likhet med mai ’19) før den konsoliderte i noen uker og fortsatte oppover. Det er ikke ofte at vi får to 26% + ‘pullbacks’ så nært hverandre i et bull marked. Så dette kan være en god ‘buy opportunity´ om $BTC avslutter under $11.500 i kveld og vi retester $9K/$10Ks,» sier han.

Bitcoins korreksjon førte til nedgang for mange større crypto aktiva både opp imot BTC og USD.

Til og med litecoin, som klatret med fem prosent mot USD på søndag klarte ikke å holde momentum og raste ned igjen med over fem prosent. Ethereum, Bitcoin Cash, EOS, Binance Coin, og andre alternative krypto aktivum har gått ned med over fem prosent i gjennomsnitt.

Bitcoins plutselige nedgang på 8.5 prosent de siste 24 timene skyltes hovedsakelig tekniske faktorer; en enkel investor plasserte en stor short-posisjon som ledet til at mange retail-investorer panikksolgte, noe som førte til en nedgang i markedet.

Derimot, på middels sikt, så eksisterer der fortsatt en del positive fundamentale katalysatorer som kan stimulere sentimentet i markedet til videre oppgang.

Når handelsgiganter som Fidelity og Bakkt kommer på banen i siste halvdel av 2019 og med økende interesse i detaljhandel sentimentet, og mulig økende interesse i fra institusjonelle investorer, så ser flere analytikere en generell positiv trend for det dominerende og svært så toneangivende krypt aktivumet.

Global markets analytiker Alex Krüger sier:

«Mange fundamentale bull-katalysatorer ligger foran oss: Fidelity, Bakkt, Ameritrade, Etrade. Bakkt skal begynne å teste sine futures 22. juli. Interessen i fra detaljhandelen (retail) er i stødig vekst. Slik er det også med den institusjonelle interessen, siden BTC startet å klatre har valutaen fått mer oppmerksomhet pga. sin prestasjon, selvsagt, men også pga. sitt enorme makro narrativ.»

På kort sikt vil BTC’s uforutsette nedgangen føre til at tradere vil forholde seg til aktivumet med forsiktighet.

POSITIVE SIDER I MARKEDET

En trader med online aliaset, «Satoshi Flipper» tweetet nylig at alt-coins nå har begynt å løsrive seg fra bitcoin, noe som typisk ikke skjer i et bear marked.

I en forlenget korreksjon så vil normalt alternative coins følge trenden til bitcoin med enda mer intense bevegelser til både nedside og oppside.

Roger sier:

«Weekly close looks ugly you’ll likely to see this shooting star type of doji all over CT (crypto twitter). Which typically is a signal for reversal & we could see a couple of down weeks for Bitcoin. But be happy as that would mean prime buying opportunities ahead.»

Siste månen har bitcoin steget med nesten 30% mot den amerikaske dollaren inklusiv gårsdagens 8.5% nedgang.

Forrige

Neste