BTC
% 1h
0.99
% 24h
4.30
% 7d
16.44
ETH
% 1h
1.95
% 24h
9.34
% 7d
24.65

Bitcoin
kr 44,717
Ethereum
kr 1,334.2
XRP
kr 4.088

Personvernerklæring Kryptofinans

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Kryptofinans samler inn og bruker personopplysninger.

Kryptofinans, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt  og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://kryptofinans.no

Behandling av personopplysninger på Kryptofinans.no

Behandlingsgrunnlaget for behandling av personopplysninger på Kryptofinans sine tjenester er en interesseavveining etter dagens personopplysningslov § 8 bokstav f. Interessen er å yte tjenesten for bruker, der ikke annet er beskrevet. Tjenesten utveksler personopplysninger som IP-adressen til 3. parts tjenester for å ivareta denne interessen, der ikke annet er beskrevet.

Kryptofinans kjører på Vultr (personvernerklæring) på deres server i UK og disse er dermed også databehandler for tjenesten.

Kryptofinans utveksler i tillegg IP adressen din med andre databehandler for forskjellige formål. Cloudflare (personvernerklæring) for lastbalansering og DoS mitigering, Boostrap CDN for lasting av Bootstrap (personvernerklæring), GoogleAPIs og GStatic (personvernerklæring) for  lasting av biblioteker og Gravatar (personvernerklæring) for visning av din avatar registrert på tjenesten, Facebook (personvernerklæring) for Likes og Kommentarfelt og Coinmarketcap.com (personvernerklæring),

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Kryptofinans.no benytter Gravity forms(https://www.gravityforms.com/privacy/) som leverandør av kontaktskjema.

Informasjonskapsler

Kryptofinans benytter en cookie med navn connect.sid med formål å autentisere bruker i nåværende session.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Kryptofinans benytter Google Analytics og Google Tag Manager (personvernsinformasjon) for statistikk hvor formålet med innsamlingen er å forbedre tjenesten. Google Analytics er konfigurert opp med anonymisering av siste oktett i IP. Google har tilgang til din IP-adresse, men de har lovet på tro og ære at denne kastes så tidlig som mulig (systembeskrivelse).

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Server logger lagres i 30 dager og blir slettet etter denne perioden. Loggene lagres ukryptert i opptil 24 timer grunnet analyseverktøy (fail2ban), før IP addresser blir slettet og loggene kryptert med en adgangskontrollert nøkkel (PGP nøkkel). Disse loggene brukes utelukkende til feilsøking, forhindring og avdekking av misbruk.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. Du finner informasjon om dine rettigheter på Datatilsynets sider.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Kryptofinans.no benytter Akismet(“We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter’s IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).”) som kontrollerer besøkendes kommentarer, gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Dersom du har en henvendelse vedrørende dine data eller våre vilkår kan du ta kontakt med oss på kontakt@kryptofinans.no.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi oppdaterer våre plugins fortløpende for å minimere risikoen med sikkerhetshull. Vi bruker også bransjens beste sikkerhetsplugins som inneholder brannmur, beskyttelse mot brute-force angrep og generelle tiltak for forbedring av datastruktur og tilgangskontroll.