BTC
% 1h
0.22
% 24h
1.77
% 7d
3.42
BTC
USD
19,395
EUR
15,972
NOK
169,812

BTC
% 1h
0.22
% 24h
1.77
% 7d
3.42
BTC
USD
19,395
EUR
15,972
NOK
169,812

Vilkår og betingelser

INNLEDNING

I betastadiet vi befinner oss i nå skjer all bruk på eget ansvar.

RETTIGHETER

Alle rettigheter til tjenester og innhold fra Kryptofinans.no tilhører Kryptofinans AS. Det er ikke tillatt å distribuere, kopiere eller på annen måte mangfoldiggjøre slikt innhold uten å oppgi oss som kilder.

ANSVAR VED NEDETID ELLER TEKNISKE PROBLEMER

Kryptofinans AS sine digitale tjenester kan fra tid til annen være helt eller delvis utilgjengelig på grunn av vedlikehold eller av andre grunner. Kryptofinans AS vil i den grad etter beste evne gi informasjon til brukerne så fort det lar seg gjøre.

Kryptofinans AS er uansett ikke under noen omstendighet ansvarlig for eventuelle konsekvenser eller tap som følge av at produktene og tjenestene ikke kan benyttes som forutsatt.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at Kryptofinans AS kan behandle dine personopplysninger i tråd med følgende retningslinjer og vår personvernpolicy.

Hva slags informasjon samler vi inn?
Kryptofinans AS lagrer og bruker opplysninger om navn, fødselsdato, e-post, adresse og telefonnummer. I tillegg lagres informasjon om bruk av tjenestene, herunder hvilke tjenester du bestiller, hvilke nettsider som besøkes, informasjon om posisjon (geolokasjon) og teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling.

Kryptofinans.no kan velge å sammenstille trafikkdata som er tilgjengelige ved hjelp av cookies og andre teknologier (for eksempel Local shared objects, pixel tags og Web beacons) med informasjon fra brukerprofilen.

Hva brukes opplysningene til?
Opplysningene brukes av Kryptofinans AS for å gjennomføre avtalen med deg og til å forbedre og videreutvikle tjenestene. Vi behandler også personopplysninger for å få større kunnskap om brukerne våre, slik at vi kan gi deg tjenester, anbefalinger, innhold, annonser og markedsføring som er tilpasset deg. I tillegg vil opplysningene kunne bli brukt til analyse for å forstå markedstrendene og for å begrense misbruk av tjenestene.

Informasjon som er samlet inn i tjenester som er beregnet for barn under 18 år vil kunne grupperes etter alder og kjønn slik at vi kan forstå og forbedre kvaliteten på innholdet i tjenesten. Informasjonen vil ikke benyttes for andre formål uten eksplisitt samtykke til dette fra deg.

SAMTYKKE TIL MARKEDSFØRING
Vi anser din kundeforhold som aktivt når du er registrert hos Kryptofinans.no Markedsføringen vil være i form av nyhetsbrev, e-post, sms eller lignende, og kan inneholde tilbud og informasjon på tilsvarende produkter og tjenester fra kryptofinans.no.

Hvis du ikke har et aktivt kundeforhold til Kryptofinans.no vil du bare motta elektronisk markedsføring dersom du har gitt særskilt samtykke til det.

Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring kan du følge avmeldingslenke i markedsføringshenvendelsene du mottar.

KONTAKTINFORMASJON 

Har du spørsmål om våre brukervilkår, ta gjerne kontakt med oss via kontakt oss skjemaet.

Vi i Kryptofinans ønsker at flere skal ha muligheten til å ytre sine tanker via leserinnlegg. Vi ønsker å fremme debatt og tar imot leserinnlegg fra våre lesere.

Alle leserinnlegg må være med fult navn og gyldig profil på vår nettside. Vennligst registrer dere med fult navn og profilbilde.

Kryptofinans forbeholder seg retten til å avvise leserinnlegg som kan ses på som reklame for en bestemt kryptovaluta, selskap. I tillegg vil vi vurdere markedsanalyser dersom forfatter ikke har kunnskaper som tilsier denne typen analyser. Vi vil også ta muligheten for å gjøre endringer i leserinnlegg som å rette skrivefeil eller korte ned tekst dersom leserinnlegget er for langt.

Leserinnlegg og artikler kan sendes via denne siden